Ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ στη Μύκονο

 

"..εχώ γίνει συμμέτοχος και συνυπόλογος στο μεγάλο ζήτημα του χωροταξικού της Μυκόνου, πραγματικά μεγάλου, που ο Δήμαρχος μας έχει κολλήσει κυριολεκτικά στον τοίχο με την επιμονή του προκειμένου να λυθεί αυτό το μείζον για το νησί ζήτημα και πραγματικά καταβάλλονται προσπάθειες σύντομα, όχι σε βάθος χρόνου, αλλά σύντομα να έχουμε θετικές εξελίξεις, και θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις, καθώς και από το ΥΠΕΧΩΔΕ θα υπάρξει μια θετική υποδοχή για το ζήτημα αυτό προκειμένου επιτέλους να λυθεί ένα μείζον θέμα που απασχολεί το νησί…"
δήλωσε ο κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, ο οποίος επισκέπτεται την Μύκονο με την ευκαιρία των εγκαινίων της προτομής του Κωνσταντίνου Καραμανλή που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 πμ.
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δημαρχίας σήμερα το πρωί παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κος Λευτέρης Ζαγορίτης, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ.Ελευθερόπουλο Νίκο, από την κ.Γώγου Κατερίνα την περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, την βουλευτή Κυκλάδων κ.ʼρια Μανούσου Μπινοπούλου, τον υποψήφιο Νομάρχη Κυκλάδων κ.Λεονταρίτη Γιώργο, τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου κ.Αθανάσιο Κουσαθανά Μέγα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας κ.Μουζόυρη Νίκο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος στελεχών της Νέας Δημοκρατίας του νησιού μας.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου παρουσίασε τα μεγάλα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί μας καθώς και αυτά τα οποία προετοιμάζονται και σύντομα θα ξεκινήσουν.
Στην συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις της βουλευτή κα ʼρια Μανούσου Μπινοπούλου για το δύσκολο έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης και την δυσκολία της προετοιμασίας των εκλογών. Και του υποψήφιου Νομάρχη Κυκλάδων κ.Λεονταρίτη Γιώργου σχετικά με την πορεία και τις εξελίξεις που αφορούν την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου του "Ισχυρές Κυκλάδες" και τα θετικά μηνύματα που λαμβάνονται καθημερινά από όλες τις Κυκλάδες για την συνδυασμό του.
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.