Αρχείο (2005-2011)

Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής

Στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 η τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σύρου - Τήνου κλπ. κ. Δωρόθεου Β΄ Continue Reading Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής

 

Στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 η τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σύρου – Τήνου κλπ. κ. Δωρόθεου Β΄. Ο Σεβασμιότατος ευλόγησε τον Δήμαρχο Μυκόνου κ.Αθανάσιο Κουσαθανά – Μέγα και τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους και ευχήθηκε το έργο τους να είναι πλούσιο και εύφορο όπως η βροχή που έπεφτε στο νησί μας από νωρίς σήμερα το πρωί.
Αμέσως μετά την ορκωμοσία, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας απηύθυνε χαιρετισμό. Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία του, η οποία προσέδωσε στην σημερινή μέρα έναν ιδιαίτερα ιστορικό χαρακτήρα. Επιπλέον, έκανε αναφορά στις αυξανόμενες αρμοδιότητες που αποκτά ο Δήμος με την εφαρμογή του σχεδίου 'Καλλικράτης', ζητώντας ταυτόχρονα από το νεοεκλεγέν συμβούλιο, αλλά και από όλους τους Μυκονιάτες σύμπνοια, συνεργασία και πολλή δουλειά, για το καλό του νησιού.
Ακολούθως, όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι υπέγραψαν το πρακτικό ορκωμοσίας και στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση.
Το παρών δεν έδωσαν στην σημερινή τελετή ορκομωσίας κ.Δέσποινα Νάζου, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της Κ.Ε.Πο.Μ. και ο κ.Ιωάννης Κονταράτος, δημοτικός σύμβουλος από τον συνδυασμό "Ενωμένη Μύκονος
 

Αφήστε το σχόλιο σας

Πατήστε εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ο Καιρός στη Μύκονο