Μύκονος, Η Επόμενη Μέρα

Σήμερα το βράδυ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της ΔΕΠΠΑΜ ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Φιορεντίνος Ανδρέας παρουσίασε την διακήρυξη και το έμβλημα του συνδυασμού του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ο συνδυασμός "Μύκονος, Η Επόμενη Μέρα" παρουσιάζει μια άλλη πλευρά της Δημοτικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας και προετοιμάζει το νησί για μια δυναμική παρουσία σε όλους τους τομείς.
Ο ίδιος και οι συνεργάτες του ενώνονται σε μια προσπάθεια για το καλό του τόπου, για να γυρίσει σελίδα η τοπική Αυτοδιοίκηση στη Μύκονο και να προχωρήσουμε στην Μύκονο του 2010. Όπως δήλωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος "..η Δημοτική αρχή ήταν νέα και πρωτοπόρα το 1990, όχι πλέον το 2006."
Σε ένα πανηγυρικό και ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο κος Φιορεντίνος παρουσίασε τη διακήρυξη και το έμβλημα του δημοτικού του συνδυασμού του.
Το παρόν έδωσαν πλήθος κόσμου και η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι απλά άκουσαν την ομιλία μιας και δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην αίθουσα και απλά βρίσκονταν έξω από το Πολιτιστικό και στην είσοδο του από το Ματογιάννι.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και ιδιαίτερα να βρίσκονται κοντά στους πολίτες της Μυκόνου.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.