Μυκονιάτικο Καρναβάλι 2007 !

Μυκονιάτικο Καρναβάλι 2007 !
Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα πλήθος καρναβαλιστές με πρωτότυπες εμφανίσεις και θέματα ξεκίνησαν από την πλατεία της Λάκκας και υπό τους ήχους της Δημοτικής Μουσικής Σχολής, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά και στον διαγωνισμό καρναβαλιστών, παρέλασαν στα σοκάκια της Μυκόνου και κατέληξαν στο Θεατράκι της Λάκκας.
Ο καθιερωμένος διαγωνισμός των Κουκούγερων στο Θεατράκι είναι το αποκορύφωμα των εορταστικών εκδηλώσεων και όσοι παραβρέθηκαν στο υπαίθριο θεατράκι είχαν την χαρά να απολαύσουν το στοιχείο της μεταμφίεσης, που έχει φτάσει μέχρι τις μέρες μας μέσα από μια ζωντανή παράδοση ετών.
Πολλές οι ομάδες και τα πληρώματα που συμμετείχαν φέτος και μας χάρισαν απολαυστικές στιγμές.
Τα ξέφρενα χειροκροτήματα και ο ενθουσιασμός του κόσμου προς τα πληρώματα των ομάδων που συμμετέχουν στον καθιερωμένο διαγωνισμό, είναι αυτό που τους επιβραβεύει για την προσπάθεια τους στο προσκήνιο της αποκριάτικης γιορτής..
Το πρώτο βραβείο πήγε στον "Καημό του Μακριμάλλη" συνοδευμένο από ποτά και γλυκά. Την δεύτερη θέση, και στην κατηγορία "εφηβικό" μοιράστηκε η "Φιλαρμονική" και ο "Γάμος". Την τρίτη θέση, παιδική κατηγορία, μοιράστηκε στην καταπληκτική ομάδα του Νηπιαγωγείου Μαραθιού "Οι ήρωες των παραμυθιών" και στους μικρούς δημοσιογράφους του "Αλ Τσαντίρι news".
Το πρώτο ατομικό βραβείο πήρε ο "Καθολικός Παπάς" και το δεύτερο ατομικό "οι Βασιλοπούλες".
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου υπό την ευγενική χορηγία του Δήμου Μυκόνου και η παρουσίαση έγινε από την κα Κουρμούλη ʼννα.
Το www.e-mykonos.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει όσο τον δυνατόν περισσότερο φωτογραφικό υλικό μαζί με τις ευχές μας για πάντα τέτοια κέφια και χαρές.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.