Καρναβάλι Ανω Μεράς

Παρά το τσουχτερό κρύο, το δυνατό αέρα και τον καιρό που από στιγμή σε στιγμή απειλούσε να βρέξει, το Καρναβάλι της ʼνω Μεράς είχε μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος που μαζεύτηκε για να παρακολουθήσει την παρέλαση, συμμετείχε με εκδηλώσεις ενθουσιασμού, με γέλια και χειροκροτήματα.
Το Καρναβάλι διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ, σε συνεργασία με το Τοπικό Διαμέρισμα ʼνω Μεράς. Αν και οι ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ δεν συμμετείχαν με μασκαρεμένες ομάδες όπως άλλες χρονιές, λόγω του πρόσφατου χαμού της Προέδρου τους Μαρίας Κοντού, παρ' όλα αυτά η συμμετοχή ομάδων ήταν μεγάλη. Με την παρουσία των: Δημοτικό Σχολείο ʼνω Μεράς, Νηπιαγωγείο ʼνω Μεράς και Μαραθιού, Σώμα Ελλήνων Οδηγών και άλλων, συγκεντρώθηκαν δεκαεννέα ομάδες:
Η χώρα του Ποτέ-Ποτέ, Καουμπόυδες, Τσάρλεστον, Σπανιόλες, Καρναβάλι των ζώων, ήρωες της Μυθολογίας, Ντομάτες και Πιπεριές, Εξωγήινοι, Χίλια Μύρια Πρόσωπα, Πειρατές της Καραϊβικής, Γαϊδουράκια, Έρωτες, Τα γράμματα της ΑΒ, Μουζικάντηδες, ʼνοιξη, Νοικοκυρές, Παιδιά όλου του κόσμου, παιδιά της Γης, Ινδιάνοι και το κλασσικό Γαϊτανάκι.
Με τη βράβευση των καλύτερων ομάδων έκλεισε και το φετινό Καρναβάλι της ʼνω Μεράς…..
Και του χρόνου!!!

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.