Μουσική Βραδιά στον «ʼσπρο Κήπο»


Μια θαυμάσια μουσική βραδιά πέρασαν, όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου 9 Αυγούστου 2008 στον ʼσπρο Κήπο της Μαρλένας Γεωργιάδη.
Σ' ένα υπέροχο περιβάλλον, η υψίφωνος Μίνα Πολυχρόνου και ο πιανίστας Μανώλης Παπασιφάκης, χωρίς μικρόφωνα, χάρισαν αξέχαστες μουσικές στιγμές στους ακροατές τους.
Τη διοργάνωση της βραδιάς είχε η Ένωση Φίλων Δήλου Ρήνειας και το Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου. Οι μουσικές βραδιές διοργανώνονται φέτος για 2η χρονιά με σκοπό τη συντήρηση και αποκατάσταση των συλλογών του Λαογραφικού Μουσείου. Η Μαρλένα Γεωργιάδη, Πρόεδρος της Ένωσης και γλυκύτατη οικοδέσποινα της βραδιάς, διέθεσε και πάλι τον καταπληκτικό κήπο του σπιτιού της για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και φρόντισε ώστε όλα να πάνε τέλεια.
Ο ηθοποιός Γιάννης Βόγλης καλωσόρισε αρχικά τον κόσμο, η Μαρλένα Γεωργιάδη μίλησε για τις μουσικές βραδιές και το Λαογραφικό Μουσείο και τέλος ο μαέστρος Δημήτρης Αγραφιώτης προλόγισε τους καλλιτέχνες και τους παρέδωσε τη σκυτάλη της βραδιάς.
Ακολούθησε δεξίωση με ωραιότατους μεζέδες και καλό κρασί, που έδωσε την ευκαιρία για μια ευχάριστη συνεύρεση φίλων και γνωστών.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟ ΚΗΠΟ, θα γίνει την Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 9 μ.μ, με φλάουτο και κιθάρα.
ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.