Μια βραδιά αφιερωμένη στο Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου

Μια βραδιά αφιερωμένη στο Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου. Οι Αποσπερίτες, ο Ούλοφ Δημήτρης Ρόε, τα χορευτικά τμήματα της Λίλιαν Βλαντή και παραδοσιακοί μας οργανοπαίχτες έδωσαν το καλύτερο, όπως χαρακτηριστικά είπαν οι Αποσπερίτες, στο κοινό στο θεατράκι της Λάκκας. Μια από τις τελευταίες ίσως καλοκαιρινές βραδιές το κατάμεστο θεατράκι έζησε το κέφι που ξέρουν τόσο καλά να χαρίζουν οι Αποσπερίτες.
Την βραδιά άνοιξε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών κα ʼννα Καμή όπου αναφέρθηκε στην ιστορία του Λαογραφικού Μουσείου και στη σειρά των προβλημάτων του μουσείου. Στη συνέχεια μίλησε και ο Πρόεδρος του Μουσείου κος Μαθιος Αποστόλου ο οποίος και ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και την συνεχή υποστήριξη τους προς το Λαογραφικό Μουσείο.
Το κέφι ήρθε γρήγορα μόλις άρχισαν το τραγούδι οι Αποσπερίτες μαζί με τον γνωστό μας και πολύ αγαπητό Ούλοφ Δημήτρη Ρόε ο οποίος ταξίδεψε από την Νορβηγία για την συναυλία αυτή. Στη συνέχεια οι γνωστοί μας τοπικοί οργανοπαίχτες Μιχάλης Κουνάνης Μπαμπέλης και Λευτέρης Σικινιώτης Καντενάσος έφεραν στη πίστα τους μαθητές των χορευτικών τμημάτων της ΚΔΕΠΑΜ όπου καταχειροκροτήθηκαν για τις άριστες χορευτικές τους ικανότητες και το κέφι τους. Στις κερκίδες κοντά τους, ήταν και δασκάλα τους κα Λίλιαν Βλαντή που πραγματικά απολάμβανε την αγάπη όλων των παιδιών για τους παραδοσιακούς χορούς.
Την συναυλία παρακολούθησαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ. Ανδρέας Φιορεντίνος, Αντώνης Κουσαθανάς και Δέσποινα Νάζου καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και περιμένουμε την επόμενη συναυλία τους.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.