Εγκαίνια του νέου χώρου ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις 7.00 χθες το βράδυ τα εγκαίνια του νέου χώρου του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ του κέντρου Θεραπευτικής Συμβουλευτικής παιδιών και ενηλίκων της Σύμβουλου Ψυχικής Υγείας Γεροντή Ανδριάννα παρουσία συγγενών, φίλων και γονέων που ευχήθηκαν στην κ.Γεροντή να προσφέρει το καλύτερο στην τοπική κοινωνία.
Τον καθιερωμένο αγιασμό, ετέλεσε ο ιερέας της Ι. Μητρόπολης Εμμανουήλ Γαλανάκης και ακολούθως οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του κέντρου. Μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν στα εγκαίνια ο δήμαρχος Μυκόνου κ.Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας με τον Αντιδήμαρχο κ.Αλέξανδρο Βαμβακούρη, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Αντώνης Κουσαθανάς – ʼνοιξης με το επιτελείο του, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό Μύκονος, Επόμενη Μέρα κ.Μαριγούλα Αποστόλου και κ.Νικόλας Σαλάχας.
Η κ.Γεροντή ευχαρίστησε όλους του παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Μυκόνου κ.Αθανάσιο Κουσαθανά – Μέγα ο οποίος ως επικεφαλής της δημοτικής του παράταξης πρόσφερε δωροεπιταγές για τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στα τμήματα του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Το νέο Κέντρο Συμβουλευτικής βρίσκεται στο εμπορικό συγκρότημα στο Βουγλί, (πρώην χώρος σχολής χορού). Πρόκειται για ένα πλήρη ανακαινισμένο χώρο κατάλληλα διαμορφωμένος για τις ανάγκες του Κέντρου είτε όσο αφορά τα παιδιά είτε τους γονείς.
Το σίγουρο είναι ότι εφόσον η κ.Γεροντή κατάφερε να πετύχει εγκάρδιους και φιλικούς χαιρετισμούς μεταξύ όλων των υποψήφιων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων τότε σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει με τα παιδιά μας.

Το e-mykonos.gr στέλνει τις ευχές του για κάθε επιτυχία στην κ..Γεροντή και στην ομάδα της.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.