Αρχείο (2005-2011)

Κοπή πίτας Επιμελητηρίου Κυκλάδων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίουτου Επιμελητηρίου Κυκλάδων προσκαλούν τα μέλη του Επιμελητηρίουστην εορταστική εκδήλωση για το Νέο Έτος, στα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά ʼνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Τήνο και στην έδρα του στη Σύρο, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 20:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων προσκαλούν τα μέλη του Επιμελητηρίου στην εορταστική εκδήλωση για το Νέο Έτος, στα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά ʼνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Τήνο και στην έδρα του στη Σύρο, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 20:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με διασύνδεση των επτά γραφείων του Επιμελητηρίου και με την κεντρική εκδήλωση στην Σύρο στην οποία θα παραστεί η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα. Λούκα Κατσέλη.
  

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Πατήστε εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ο Καιρός στη Μύκονο