ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2011 στη Μύκονο

25η Μαρτίου Μύκονος
Σε μια ηλιόλουστη ημέρα και με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος στην παραλία της Μυκόνου ο εορτασμός της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου..>>

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2011 στη Μύκονο. Σε μια ηλιόλουστη ημέρα και με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος στην παραλία της Μυκόνου ο εορτασμός της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου. Από την προπαραμονή σημαιοστολίστηκαν όλα τα δημόσια κτίρια της πόλης μας, ενώ την παραμονή και ανήμερα της εορτής, φωταγωγήθηκαν όλα τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα όπως και τα κτίρια των τραπεζών.

Στις 7.00 το πρωί σήμερα το πρωί ήχησαν χαρμόσυνα οι καμπάνες. Μια ώρα μετά έγινε επίσημα η έπαρση της σημαίας στo Μvημείo των Πεσόvτωv από τιμητικό άγημα της 6ης ΜΣΕΠ Μυκόvoυ. Κατόπιν τελέσθη επίσημη δoξoλoγία στov Iερό Ναό της Μητρoπόλεως, παρουσία του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Κουσαθανά – Μέγα και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο, το Διοικητή της 6ης ΜΣΕΠ Μυκόνου, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου και τον Λιμενάρχη Μυκόνου. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των εvδόξωv vεκρώv και ψάλλει o Εθνικός Ύμvoς. Αμέσως μετά παρέλασαν τα Νηπιαγωγεία Χώρας και Μαραθίου, τα Δημοτικά Σχολεία, το Γυμvάσιo, το Ενιαίο Λύκειο, το Τ.Ε.Ε., τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία, οι Πρόσκοποι, oι Οδηγοί και η Σχολή TAE KWON DO.

Αφήστε το σχόλιο σας

Πατήστε εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ο Καιρός στη Μύκονο

error: Content is protected !!