Βερώνης, πάνω από όλα ΠΡΩΤΑ τη Μύκονο


Βερώνης, πάνω από όλα ΠΡΩΤΑ τη Μύκονο
Το μήνυμα της νίκης έστειλαν οι δημότες του Δήμου Μυκόνου στην μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο θεατράκι της Λάκκας όπου ο Δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία με την κεντρική του ομιλία και την παρουσίαση του εκλογικού συνδυασμού "πρώτα η μύκονος".
Στο βήμα υπήρχαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που απαρτίζουν το νέο ψηφοδέλτιο αλλά και αυτοί που σήμερα υπηρετούν στο υπάρχον Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν συμμετέχουν στο νέο.
Τον Δήμαρχο Μυκόνου προσφώνησε η Δημοτική Σύμβουλος Μαριγούλα Αποστόλου και το πλήθος αποθέωσε τον Δήμαρχο Χρήστο Βερώνη κατά την είσοδο του στο θεατράκι.

"Απόψε η συγκέντρωση αυτή δεν έχει προηγούμενο,
Χαιρετώ τους συμπολίτες από την Χώρα και την ʼνω ΜεράΦίλες και φίλοι από κάθε γωνιά της Μυκόνου, η σημερινή σας παρουσία είναι μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας για να πάει η Μύκονος μπροστά. Χαιρετώ τους υποψηφίους νομαρχιακούς συμβούλους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Απόψε η μάχη κρίθηκε.
Στις 15 του Οκτώβρη και πάλι ο συνδυασμός "πρώτα η μύκονος" θα είναι στις επάλξεις τις τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου μας. Με την θέληση του λαού, με την δική σας βούληση, με την δική σας απόφαση, τολμάμε, αλλάζουμε, προχωράμε και νικάμε.
Είμαστε εδώ να ενώσουμε όλους τους Μυκονιάτες, να αλλάξουμε την Μύκονο και πάλι.
Εμείς νικάμε γιατί ανοίγουμε νέους δρόμους, νέους δρόμους για τον πολίτη, νέους δρόμους για την νεολαία, για την τρίτη ηλικία, για τον εργαζόμενο, για την ύπαιθρο, για τον αγρότη. Εμείς φέρνουμε στο προσκήνιο τον ισχυρό πολίτη, την ισχυρή Μύκονο.
Είμαστε περήφανοι για αυτό το νησί, είμαστε περήφανοι για την ΜύκονοΕίμαστε περήφανοι για αυτά που έχουμε καταφέρει σαν Μυκονιάτες".

Αυτά μεταξύ άλλων ανέφερε ο Δήμαρχος Μυκόνου σε ένα κοινό το οποίο επί μιάμιση και πλέον ώρα άκουγε πολύ προσεκτικά τον άνθρωπο που για 16 χρόνια έχει επιλέξει να τον εκπροσωπεί.
Αναμφισβήτητα ο Χρήστος Βερώνης ξέρει τη σημαίνει Τοπική Αυτοδιοίκηση, ξέρει την νομοθεσία που περιβάλει τον δεσμό αυτόν και κυρίως έχει αποκτήσει μια μεγάλη εμπειρία από τα γνωστά "παρασκήνια" και "παραθυράκια" της πολιτικής και της νομοθεσίας έτσι ώστε να προτρέχει σε καταστάσεις και γεγονότα και να επιφέρει θετικά αποτελέσματα για τον νησί μας.

Σε μια φιλική και ήρεμη ομιλία ο Δήμαρχος Μυκόνου έκανε μια ενημέρωση εφ' όλης της ύλης και έλυσε όλες τις απορίες του κοινού σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν το νησί μας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "πρώτα η μύκονος" και Δήμαρχος Δήμου Μυκόνου αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησε ο αντίπαλος συνδυασμός και που αυτά διανεμήθηκαν στις ταχυδρομικές θυρίδες των κατοίκων της Μυκόνου.
Ο εκλογικός συνδυασμός του προτίμησε να μοιράσει στους νέους παρευρισκόμενους, τους νέους φωτογραφικούς δορυφορικούς χάρτες της Μυκόνου και να αναγγείλει ότι σύντομα αυτοί θα κυκλοφορήσουν επίσημα και θα πωλούνται στην αγορά.
Με το τέλος της ομιλίας ο κόσμος πλημμύρισε την πλατεία στο θεατράκι για να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τον Δήμαρχο Μυκόνου και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Ακολούθησε γιορτή στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην πλατεία της Λάκας.

 

What is your reaction?

0
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.