Αισιόδοξος ο Δήμαρχος Μυκόνου για το καλοκαίρι

koukas maska
koukas maska
Αισιόδοξος ο Δήμαρχος Μυκόνου για το καλοκαίρι. Ο Κωνσταντίνος Κουκάς, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Η εκπομπή έκανε εκτενή αναφορά στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστεί στην εποχή της Covid-19 και στην εικόνα του νησιού με το άνοιγμα της φετινής τουριστικής περιόδου. Ο κ. Κουκάς παρουσίασε τα στοιχεία από τον εμβολιασμό που διεξάγεται στη Μύκονο, έκανε αναφορά στις κρατήσεις επισκεπτών, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα, μετά την πανδημία.
Ο εμβολιασμός προχωράει με γοργούς ρυθμούς, ο ρυθμός των κρατήσεων είναι ικανοποιητικός, η νέα Υποδιεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας, δήλωσε στην εκπομπή Tik Talk και στον Αντώνη Σρόϊτερ, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μυκόνου, επισημαίνοντας, πως η δημοτική αρχή στήριξε με κάθε τρόπο (κτίριο, βοήθημα σίτισης στέγασης, φιλοξενίες, υλικοτεχνική υποδομή) τη νέα προσπάθεια της Ελληνική Αστυνομία και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Παράλληλα, ο κ. Κουκάς ανέφερε πώς είναι η ζωή σε ένα κοσμοπολίτικο νησί με την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων, αλλά και πώς θεωρεί ότι θα είναι η επόμενη μέρα μετά την πανδημία. Το μήνυμα που εκφράστηκε τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους επαγγελματίες και τους εκπροσώπους φορέων που επίσης μίλησαν στην εκπομπή, είναι μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για την επερχόμενη τουριστική περίοδο.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.