Αλκηστις Πρωτοψάλτη – Στέφανος Κορκολής

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο θεατράκι της Λάκκας και κάτω από μια μαγευτική βραδιά η Αλκηστις Πρωτοψάλτη (ή αλλιώς ʼλκηστις-Σεβαστή Αττικιουζέλ) μαζί με τον Στέφανο Κορκολή έδωσαν μια καταπληκτική συναυλία. Το κοινό τραγουδούσε μαζί τους καθ’ολη τη διάρκεια της συναυλίας και αποθέωσε τους δύο καλλιτέχνες.
Η ʼλκηστις είναι μια τραγουδίστρια που διαγράφει την δική της ξεχωριστή πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού τα τελευταία 30 χρόνια. Έχει παρουσιάσει ως επί το πλείστον καινοτόμες δουλειές, εντυπωσιάζοντας και συγκινώντας με τις ερμηνείες και επιλογές της στο χώρο της δισκογραφίας αλλά και στον χώρο των ζωντανών εμφανίσεων όπου εισήγαγε μαζί με τους συνεργάτες της νέους τρόπους παρουσίασης των τραγουδιών.
Δύο χρόνια μετά την τελευταία της περιοδεία, δύο χρόνια με βραβεία και απονομές, και με ένα ακόμη προσωπικό πλατινένιο δίσκο στο ενεργητικό της, η ʼλκηστις Πρωτοψάλτη ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό της σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Τα τραγούδια του τελευταίου της cd αγαπήθηκαν αμέσως. "Τελευταία φορά", "Απέραντο κενό", "Μια μέρα χαρά", "Υπάρχει ένα φως μακριά", "Τα κορμιά" είναι μερικά ακόμη που ξεχώρισαν.
Την ευχαριστούμε πολύ για τις μοναδικές όμορφες στιγμές που μας χάρισε.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.