Ο Αντώνης Ρέμος και 1550 στο γήπεδο του Κόρφου

Η σχέση που έχει η Μύκονος με τον Αντώνη Ρέμο είναι αμοιβαία.
Έτσι και η συναυλία του δεν μπορούσε παρά να έχει την επιτυχία που αναμενόταν.
Με τους φαν του να τραγουδούν παθιασμένα τα τραγούδια του και τον καλλιτέχνη να ανταποδίδει, δίνοντας το 100% του εαυτού του.
Δεύτερη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο. Αυτή τη φορά στο γήπεδο του Κόρφου όπου ο Α.Ο.Μυκόνου υποδέχθηκε τον μεγάλο και αναμφισβήτητα τον πιο αγαπημένο τραγουδιστή των τελευταίων ετών.
Από νωρίς το Δημοτικό Στάδιο γέμισε από μικρούς και μεγάλους που αρκετοί από αυτούς περίμεναν υπομονετικά ακριβώς μπροστά σκηνή για να δουν από κοντά τον Αντώνη.
Το στάδιο γέμιζε συνεχώς και κατά τη διάρκεια της συναυλίας και στην περιοχή του Κόρφου και του Ορνού υπήρχε το αδιαχώρητο από αυτοκίνητα. Περίπου στα 2.000 και πλέον άτομα υπολογίζεται ότι είχαν περάσει την πύλη του γηπέδου.
Την συναυλία και το κέφι το ξεκίνησαν οι γνωστοί πλέον 1550 όπου τραγούδησαν ελληνικά και ξένα τραγούδια.
Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Αντώνης όπου και ξεσηκώθηκε ο κόσμος.
Τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και τα τραγούδια της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Αλήθειες και ψέματα» που έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες όπως το «Τέρμα η ιστορία», «Εχω εσένα», «100 φορές κομμάτια», «Μέχρι το τέλος του κόσμου», «Ποτέ», «Φτάνει που ξέρω».
Φυσικά το παρόν έδωσε και το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ το οποίο έδωσε και το σχετικό πράσινο φως στους διοργανωτές για την σωστή οργάνωση της συναυλίας.
Ήταν μια ξεχωριστή συναυλία και ο Αντώνης Ρέμος υποσχέθηκε στο κοινό ότι θα έρθει και πάλι στη Μύκονο γιατί πραγματικά είναι ένα νησί που τον αγαπά πολύ. Επίσης ευχαρίστησε τον Α.Ο. Μυκόνου για την πρόσκληση και την φιλοξενία.
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για όλες τις ομάδες και τις αθλητικές δραστηριότητες του Α.Ο. Μυκόνου.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.