Ξεκινούν τα ταχύπλοα για Κυκλάδες

Hellenic Highspeed
Hellenic Highspeed

Ξεκινούν τα ταχύπλοα για Κυκλάδες τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, κάτι που αποτελεί προάγγελο της θερινής περιόδου. Τα πρώτο ταχύπλοο που θα ταξιδέψει στα νησιά του νομού θα είναι το Super Jet αρχής γενομένης από την ερχόμενη Παρασκευή 23/3.  Μία εβδομάδα αργότερα θα ακολουθήσουν το High Speed 4 και το Speedrunner 3.

Φυσικά, από τη Μεγάλη Εβδομάδα και μετά ο αριθμός των ταχυπλόων που θα εκτελεί δρομολόγια θα αυξηθεί σημαντικά και όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι θα γίνεται ακόμη μεγαλύτερος.

Δρομολόγια Μαρτίου

Ας δούμε ποια δρομολόγια ξεκινούν τις ημέρες του Μαρτίου:

Παρασκευή 23/3: Super Jet (07:00) Περαιάς – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Θήρα

Παρασκευή 30/3: Highspeed 4 (07:15) Πειραιάς – Πάρος – Νάξος

Παρασκευή 30/3: Highspeed 4 (16:30) Πειραιά – Σύρο – Μύκονο

Παρασκευή 30/3: Speedrunner 3 (16:30) Πειραιάς – Σίφνος – Σέριφος – Μήλος

Έφθασε το CHAMPION JET 1

Εν τω μεταξύ, στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε στις 10 Μαρτίου το CHAMPION JET 1 προερχόμενο από την Αγγλία. To CHAMPION JET 1 θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του στις Κυκλάδες την 1η Ιουνίου και όπως έχει προγραμματιστεί μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί καθημερινά στις 07:00 το πρωί το δρομολόγιο: Πειραιάς – Μύκονος – Νάξος – Σαντορίνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλοίο θα φτάνει στη Μύκονο σε δυόμισι ώρες, στη Νάξο σε 3 ώρες κι ένα τέταρτο και στη Σαντορίνη σε τεσσερισήμισι ώρες! Το CHAMPION JET 1 έχει μήκος 87 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει 1.000 επιβάτες και 200 αυτοκίνητα. Αναπτύσσει ταχύτητα 40 κόμβους.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.