Τριήμερο εκδηλώσεων στο ARTMill Festival!

artmill
artmill

Καλωσορίζουμε το Καλοκαίρι με ένα τριήμερο εκδηλώσεων στο ARTMill Festival στις 9-11 Ιουνίου!

Το πρόγραμμα:

Ο ΜΠΑΛ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Παρασκευή 9 Ιουνίου και Σάββατο 10 Ιουνίου στις 18:00, για παιδιά 4+

Σε μια μικρή εξέδρα τρεις ηθοποιοί, χρησιμοποιώντας την τεχνική της πλατφόρμας, δημιουργούν εικόνες, ρυθμούς, τοπία, ήχους, χαρακτήρες και ζωντανεύουν διαφορετικούς κόσμους. Θα διηγηθούν την ιστορία της Μαριλού, ενός κοριτσιού που, ακολουθώντας το μπαλόνι της τον Μπαλ, ταξιδεύει σε κόσμους πραγματικούς και φανταστικούς. Τι θα βρει εκεί; Σε τι θα την οδηγήσει ο Μπαλ;

Ένα ταξίδι στους φόβους, στις επιθυμίες και στις ανάγκες των παιδιών. Ένα ταξίδι που βασίζεται στη δική τους φαντασία και δημιουργικότητα, αφού όλα γίνονται μπροστά στα μάτια τους, χωρίς τη χρήση περίτεχνων σκηνικών και κοστουμιών.
Στο διαδραστικό φινάλε της παράστασης μικροί και μεγάλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τον Μπαλ και να ξαναζωντανέψουν κόσμους της παράστασης αλλά και δικούς τους.

ΟΙ 5 ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σάββατο 10 Ιουνίου στις 19:30, για παιδιά 6+, εφήβους και ενήλικες!

Πέντε ηθοποιοί ανεβαίνουν στην πλατφόρμα-βάρκα και σαλπάρουν για την ανοιχτή θάλασσα. Ο Μένιος ο έμπειρος θαλασσινός κανονίζει την πορεία, η Αφρούλα η διαβασμένη κρατά το ημερολόγιο, ο Λέλος ο ενθουσιώδης ψάχνει τη θάλασσα με τα κιάλια του, ο Τσίφτης ο καλλίφωνος προσέχει να είναι όλοι καλά, κι η Κομπρέσα ο σίφουνας υπνοβατεί και θέλει να εξερευνήσει το βυθό.

Χαμένοι στο πέλαγος, συντονισμένοι όμως στο κουπί, πλέουν στη φουσκοθαλασσιά. Όταν ο αέρας πνέει δυνατός και το κύμα σηκώνεται, χρειάζεται σύμπνοια για να μείνει το καράβι στη σωστή πορεία του. Και φίλοι αλλά και συνεργάτες, οι πέντε τους είναι μια οικογένεια της θάλασσας.

Στην παράσταση οι περιπέτειες διαδέχονται η μία την άλλη, σαν το παιχνίδισμα που κάνει το κύμα με το μελτέμι. Πλάσματα, θεοί, ήρωες και ναύτες συναντιούνται στην ανοιχτή θάλασσα και ξετυλίγουν τις ιστορίες τους. Εκεί στα ανοιχτά ο Χρόνος είναι ασήμαντος και ο Μύθος ζωντανεύει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα ρίξει ο αέρας και το κύμα στην πλώρη της βάρκας, ξέρεις μόνο πως μπορείς να βασιστείς στους συντρόφους σου για να ξεπεράσετε μαζί κάθε τρικυμία.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ!

Ελένη Βλάχου – Κων/νος Δαλαμάγκας
ΦΑΡΦΑΝΕΛΑ Φαρφανέλα _ Εκδόσεις Πατάκη 

Μια διαδραστική βιβλιοπαρουσίαση με παιχνίδι και κατασκευές!

Κυριακή 11 Ιουνίου 
10:00-11:45 για παιδιά 4-6 χρ.
12:00-13:45 για παιδιά 7-9 χρ.

Μάθε πως κάθε «ευχαριστώ» στο τσακ εξαφανίζει το πρόβλημα εκείνο που μοιάζει με βουνό!
Η Φαρφανέλα, η μικρή πουτίγκα έχει τα πάντα! Δεν της λείπει τίποτα μα τίποτα εκτός από ένα… τσιμπιδάκι! Και κλαίει απαρηγόρητη, κλαίει τόσο πολύ που τα δάκρυά της στερεύουν! Τι θα γίνει όμως όταν τα χάσει όλα; Όταν ακόμα και ο κύριος Χωνάκης, ο μπαμπάς της, θα τη διώξει από τη Χώρα που όλο Χορεύουν;

Για αρχή θα αλλάξει χρώμα: από ροζ θα γίνει ανοιχτό ροζ και από ανοιχτό ροζ… άσπρο! Στη συνέχεια θα πάρει ένα γερό μάθημα και θα καταλάβει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να κλάψει κανείς από λύπη ή ακόμα κι από χαρά. Τότε μόνο θα μπορέσει να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι για να μάθει τα μυστικά του κόσμου…

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ “ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ”

Είσοδος ελεύθερη

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.