Το βίντεο της Ελλάδας για το διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Greece A  Day Destination
Greece A Day Destination

Το βίντεο της Ελλάδας για το διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού. Στο βίντεο, διάρκειας 3:36’’, παρουσιάζονται εικόνες, ήχοι και χρώματα της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης συνόδου της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, στο Τσένκντου της Κίνας, από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Θα βραβευθούν τα καλύτερα βίντεο τουριστικής προβολής χωρών. Οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι περιφέρειες του ΠΟΤ (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία) θα αναδειχθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από τους προέδρους των έξι περιφερειακών επιτροπών του Οργανισμού. Επιπρόσθετα, έχει καθιερωθεί και το «People’s Choice Award», το οποίο θα απονεμηθεί στη χώρα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού. Ψηφίζουμε το video της Ελλάδας μας ΕΔΩ.

Το «Greece- a 365-Day Destination» θα διαγωνιστεί και στο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών στο Ζάγκρεμπ, στις 13-16 Σεπτεμβρίου. Επίσης, θα ακολουθήσει η συμμετοχή της ταινίας σε 16 φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Βερολίνο, στις Κάννες, στην Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στις Μαλδίβες, κ.ά.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.