Το e-mykonos.gr αλλάζει…

neo
neo

Το e-mykonos.gr αλλάζει. Πρώτα από όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες χιλιάδες χρήστες που καθημερινά μας επισκέπτονται και μας επιλέγουν για την ενημέρωση τους.

Η ολοένα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα του e-mykonos.gr μας οδήγησε στην 5η έκδοση του όπου στόχος της είναι η ακόμα καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού του σε όλες τις κατηγορίες. Καθημερινά θα συμπληρώνεται νέο υλικό και θέματα σε όλες τις κατηγορίες που βλέπετε στην νέα μορφή της ιστοσελίδας μας. Πιθανόν να προκύψουν μικροαλλαγές στα μενού και στα υποσέλιδα τους τις επόμενες ημέρες καθώς το σύνολο της νέας ιστοσελίδας μας θα ανανεώνεται καθημερινά.

Σταδιακά θα «ανέβουν» νέες υπηρεσίες και δυνατότητες που θα παρέχουμε προς όλους τους χρήστες του portal. Ιδιαίτερα το κομμάτι των αγγελιών θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο και θα παρέχει νέες δυνατότητες, όπως εύρεση συγκατοίκου, αποστολή βιογραφικού, αυτόματη ενημέρωση επιλέξιμης αγγελίας κτλ. Το μενού των αγγελιών έχει μεταφερθεί στην κατηγορία Myconians όπου προσθέσαμε πληθώρα με υποκατηγορίες, (σύντομα θα τις βλέπετε και σε άλλα μενού).

Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν μας στείλετε δικές σας προτάσεις για θέματα και κατηγορίες που θα θέλατε να διαβάζεται στην ιστοσελίδα του e-mykonos.gr προκειμένου να αποτελεί ένα εύχρηστο ψηφιακό «εργαλείο» στην καθημερινότητα μας στο νησί της Μυκόνου.

Καλό χειμώνα και Καλές γιορτές.

Η δημιουργική ομάδα του e-mykonos.gr

 

Επικοινωνία

Γραφεία e-mykonos.gr

Αγγελικά, Μύκονος, Τ.Κ. 84600

Tηλ. +30 22890 22513

Κιν. +30 6945 307 622

Email : support@e-mykonos.gr

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.