Τρίωρη στάση εργασίας από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου-Τήνου-Μυκόνου

o d
o d

Τρίωρη στάση εργασίας προκήρυξε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου-Τήνου-Μυκόνου για την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου για την “αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δάσκαλοι “η πολιτική της κυβέρνησης έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τους θεσμούς, θυσιάζει τις ανάγκες του λαού μας και συνεχίζει την βάρβαρη λεηλασία της εργαζόμενης και άνεργης πλειοψηφίας.

Η τρίωρη στάση εργασίας (3 πρώτες ώρες του πρωινού/3 τελευταίες του ολοήμερου) προκηρύχθηκε για την Παρακευή 5 Οκτώβρη ώστε μαζί με την 3ωρη στάση που κήρυξε η ΔΟΕ (3 τελευταίες ώρες του πρωινού/3 πρώτες του απογευματινού), η ημέρα να μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία, προκειμένου να αξιοποιηθεί για τη μετάβαση στη διαδήλωση της Αθήνας.

Οι δάσαλοι διεκδικούν :
• Μαζικούς, μόνιμους διορισμούς για την κάλυψη όλων των αναγκών. Διορισμός όλων των αναπληρωτών με βάση την προϋπηρεσία και την ημερομηνία λήψης πτυχίου. Πλήρη εργασιακά, εκπαιδευτικά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα στους αναπληρωτές.
• Να καλυφθούν ΤΩΡΑ όλα τα κενά εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή με βάση τις πραγματικές ανάγκες και τα αιτήματα του εκπαιδευτικού κινήματος!

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.