Η πρώτη πτήση της Qatar Αirways στην Μύκονο

QATAR AIRWAYS mykonos
QATAR AIRWAYS mykonos

Η Μύκονος υποδέχθηκε την πρώτη ιστορική πτήση της Qatar Αirways στην Μύκονο, παρουσία του Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα κ. Abdulaziz Al-Naama, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου, του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κουκά, της Country Manager της Qatar Airways στην Ελλάδα κ. Theresa Cissell, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ατζαμόγλου, του Αντιδημάρχου κ. Γκέλου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπρίγγου, των δημοτικών συμβούλων κ. Τόνιας Ανδρόνικου και κ. Αντώνη Κουσαθανά και της περιφερειακής συμβούλου κ. Μαρσούλας Χανιώτη, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και της Fraport.

Με όλες τις τιμές, υπό τους παραδοσιακούς κυκλαδίτικους ρυθμούς και με παραδοσιακούς μυκονιάτικους χορούς από τον Χορευτικό Σύλλογο “Ανεμόμυλοι” στα πλαίσια της απαράμιλλης μυκονιάτικης φιλοξενίας, πραγματοποιήθηκε στον Αερολιμένα Μυκόνου η υποδοχή της ιστορικής πρώτης πτήσης της Qatar Airways από την Ντόχα, με Έλληνα πιλότο

Το άνοιγμα στην τεράστια τουριστική αγορά της Ασίας & της Αυστραλίας μέσω της Ντόχα και της Qatar Airways, ανοίγει νέες προοπτικές για το νησί της Μυκόνου.
Πρόκειται για την υλοποίηση μιας άκρως σημαντικής συνεργασίας, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου, για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προσέλκυση τουριστών υψηλού επιπέδου.

Πληροφορίες για τις πτήσεις της Qatar Αirways στην Μύκονο

 Η εταιρεία θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.
Η Qatar Airways κατέχει τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο», που έλαβε στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από το Skytrax, ενώ έχει βραβευτεί στα «World’s Best Business Class», ως «Best Airline για τη Μέση Ανατολή» και «Best First Class Airline Lounge στον κόσμο».
Πρόγραμμα πτήσεων:
Πρόγραμμα πτήσεων (30 Μαΐου – 30 Σεπτεμβρίου)
Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311 αναχώρηση στις 08:05 άφιξη 13:00 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)
Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312 αναχώρηση 14:00 άφιξη 18:40 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.