Προβολή ταινίας για τα μικρά παιδιά

provoli tainias
provoli tainias

Προβολή ταινίας για τα μικρά παιδιά. Η δράση ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ του Π.Α.Κ.Ο. ” Γ. Αξιώτης” ολοκληρώνει τις κινηματογραφικές προβολές για τους μικρούς μας φίλους την Κυριακή 19/3/2023 στις 12.00 στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο με την ταινία «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3» (2019 – Διάρκεια 104 min).

Εντυπωσιακοί δράκοι, αγαπημένοι ήρωες και μια μαγευτική διακόσμηση, μετατρέπουν τον αγαπημένο προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά σε ένα μαγευτικό μέρος γεμάτο εκπλήξεις, δράσεις και φυσικά παιχνίδι!

Στη  ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

*Ευγενική υπενθύμιση: Δεν επιτρέπεται η χρήση ποτών και τροφίμων εντός της αίθουσας προβολών
Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Ο.  Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ
Άννα Καμμή

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.