Όχι στο «Bulling» από τους προσκόπους της Μυκόνου

PROSKOPOI
PROSKOPOI

Aποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Μέσα από αυτές τις αξίες και την καθημερινότητα του σχολείου οι ανιχνευτές Ζουγανέλη Μαρίνα και Σαλάχας Αντώνης της 1ης κοινότητας Ν/Π Μυκόνου πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν μια εκδήλωση που αφορά ένα σύγχρονο πρόβλημα που απασχολεί την σύγχρονη κοινωνία και δεν είναι άλλο από «τον εκφοβισμό και τη βία στο σχολείο» (school bullying).

Έτσι σε συνεργασία με τον Αρχηγό τους και την Ε.Κ.Σ του 1ου Συστήματος Ν/Π Μυκόνου και με την βοήθεια και την συμπαράσταση της κοινότητας Άνω Μεράς και τον πρόεδρο της Κύριο Πέτρο Σταυρακόπουλο, κάλεσαν τον Κύριο Σούρα Δημήτριο (ψυχίατρο) σε ένα ενεργητικό σεμινάριο κατά του bullying και του εθισμού στα ηλεκτρονικά παιχνίδια με τίτλο «Μάθε! Μίλα! Ζήσε!».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 04/12/2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου η είσοδος είναι ελεύθερη και η πρόσκληση αφορά γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου για την διάθεση της αίθουσας και τον κύριο Γιουμπάνι Τζιοβάνι για τον ηχητικό εξοπλισμό.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.