Ο δήμαρχος Μυκόνου προσκεκλημένος του Τραμπ στον Λευκό Οίκο

dimarxos mykonou
dimarxos mykonou

Ο δήμαρχος Μυκόνου προσκεκλημένος του Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Προσωπική πρόσκληση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έλαβε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς προκειμένου να παραστεί στον Λευκό Οίκο σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου, για την ελληνική ομογένεια ενόψει της ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Αναμφίβολα πρόκειται για ιδιαίτερη τιμή προς το νησί της Μυκόνου, καθώς η προσωπική πρόσκληση του κυρίου Τραμπ στους κ.κ. Κουκά και Ατζαμόγλου (πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου), αποτελεί άμεση αναγνώριση της παγκόσμιας απήχησης που έχει το νησί των ανέμων καθώς και για τον ίδιο τον δήμαρχο.

Όπως ανέφερε στενός συνεργάτης του Δημάρχου Μυκόνου, «το ταξίδι αυτό δεν αποτελεί μια απλή επίσκεψη στις ΗΠΑ, αλλά αποτελεί τη δυνατότητα περαιτέρω τουριστικής ενδυνάμωσης της Μυκόνου, ιδίως στην αγορά των ΗΠΑ που είναι παραδοσιακά σημαντική, και ταυτόχρονα την απόδειξη της σημαντικής θέσης που κατέχει το νησί μας στον παγκόσμιο χάρτη τουριστικών προορισμών»

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στην Ουάσιγκτον, με σκοπό την προώθηση της Μυκόνου στην Αμερική και την προσέλκυση Αμερικανών τουριστών, αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων με την ελληνική ομογένεια, της οποίας ο ρόλος είναι καταλυτικός.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια αυτού του σημαντικού ταξιδιού, περιλαμβάνεται μια σειρά συναντήσεων, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Β. Αμερικής και σε συνεννόηση με την Υπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, με εξέχουσες προσωπικότητες και ΜΜΕ που θα σταθούν αρωγοί στην υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί ως προς το προγραμματισμένο αυτό ταξίδι, αρχικά στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στην Ουάσινγκτον, ενόψει και της συνάντησης στο Λευκό Οίκο.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.