Πολιτική Απορρήτου για την καταχώρηση Αγγελιών

Αυτό το κείμενο εξηγεί τα δεδομένα που συλλέγονται σε σχέση με την δωρεάν ή επί πληρωμή καταχώρηση αγγελιών και τις υπηρεσίες που προσφέρει σχετικά με την ανάρτηση αγγελιών στο e-mykonos.gr. Εξηγεί επίσης πώς χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα, που τα αποθηκεύουμε και πώς τα προστατεύουμε.

Εν συντομία: για να μπορείτε να καταχωρήσετε αγγελίες ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, πρέπει να επεξεργαστούμε ορισμένα από τα δεδομένα σας. Εάν χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, θα σας ζητήσουμε πάντα τη συγκατάθεσή σας εκ των προτέρων.

Δεν κοινοποιούμε τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς σκοπούς τρίτων. Τέλος, το παρακάτω κείμενο εξηγεί τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς συλλέγονται, αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα και τι συμβαίνει σε αυτά όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του e-mykonos.gr.

Θα χρειαστεί να συμφωνήσετε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προτού καταχωρήσετε την αγγελία σας στο e-mykonos.gr. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@e-mykonos.gr.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ιστοσελίδα e-mykonos.gr ανήκει στην εταιρία MK Μηχανικοί Μυκόνου Ο.Ε. εγκατεστημένη στην Μύκονο στη περιοχή Αγγελικά, ταχυδρομικός κώδικας 84600, Μύκονος.

Η Εταιρεία ΜΚ Μηχανικοί Μυκόνου Ο.Ε. είναι  ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων βάσει της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@e-mykonos.gr

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για: τις δωρεάν καταχωρήσεις αγγελιών και τις επί πληρωμή καταχωρήσεις αγγελιών, την υποστήριξη πελατών και τεχνικής υποστήριξης και οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες που σας παρέχουμε και αφορούν την καταχώρηση αγγελιών. Εφεξής, ο όρος “υπηρεσίες E-MYKONOS.GR” θα αναφέρεται σε όλα αυτά τα στοιχεία.

Συμμορφωνόμαστε πλήρως με τους νόμους περί απορρήτου. Συγκεκριμένα, αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ρυθμίζει τα προσωπικά δεδομένα και μη προσωπικά δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες E-MYKONOS.GR. (“Προσωπικά δεδομένα” σημαίνει ουσιαστικά δεδομένα, τα οποία, από μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα δεδομένα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας).

Σεβόμαστε το δικαίωμά σας στην ιδιωτική ζωή και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ε.Ε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

  • Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες E-MYKONOS.GR, ενδέχεται να συλλέξουμε τα ακόλουθα δεδομένα:
  • Το όνομα και το επώνυμό σας,
  • Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση
  • Διεύθυνση IP
  • Τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, όπως: σύνδεση στο Διαδίκτυο ή / και στο δίκτυο. κάθε αναγνωριστικό κινητής συσκευής, το λειτουργικό σας σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης ή άλλο λογισμικό, ή το υλικό σας ή άλλες τεχνικές λεπτομέρειες. Πρόκειται για τεχνικά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες μας και τις ενέργειες και τα πρότυπά τους που δεν παρέχουν προσωπικά δεδομένα. Λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των μετρήσεων δεδομένων σχετικά με το πότε και πώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες.
  • Δεδομένα της γεωγραφικής σας θέσης.

Εάν επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη μας, ενδέχεται να επεξεργαστούμε άλλα δεδομένα που απαιτούνται για να σας βοηθήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ζητήματα υποστήριξης, όπως δεδομένα που συλλέγονται στα αρχεία καταγραφής συνθηκών που συλλέγονται από τη συσκευή σας ή στις τεχνικές παραμέτρους της συσκευής που χρησιμοποιείτε για αναπαραγωγή.   

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΑΣ

Μπορούμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε δεδομένα για εσάς με τους εξής τρόπους:

  • Τα στοιχεία που εσείς μας δίνετε μέσω των ειδικών φορμών συμπλήρωσης και καταχώρησης των αγγελιών στο E-MYKONOS.GR
  • Τα δεδομένα που παρέχονται όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή αναφέρετε κάποιο πρόβλημα με τις υπηρεσίες του E-MYKONOS.GR
  • Δεδομένα σχετικά με τη δραστηριότητά σας ως χρήστη των υπηρεσιών μας (επιπλέον της διεύθυνσης IP, της χώρας προέλευσης, των αγορών, του λογαριασμού των εικονικών αγαθών και των χρημάτων) – συλλέγονται αυτόματα.

Σχετικά με τις λεπτομέρειες πληρωμής (εάν / όταν την χρησιμοποιείτε):

  • Δεν θα λάβουμε ή δεν αποθηκεύουμε κανένα από τα στοιχεία πληρωμής σας. Αυτό το χειρίζεται πλήρως η σχετική τραπεζική πλατφόρμα πληρωμών ή / και ο τρόπος πληρωμής / ο επεξεργαστής.
  • Οποιεσδήποτε αγορές σε υπηρεσίες E-MYKONOS.GR, ειδοποιούνται από τον επεξεργαστή πληρωμής όταν πραγματοποιηθεί η συναλλαγή και στη συνέχεια εξασφαλιστεί ότι θα λάβετε την αγορά σας. Ωστόσο, δεν λαμβάνουμε κανένα από τα πραγματικά στοιχεία πληρωμής σας.
  • Διατηρούμε μόνο τα δεδομένα σχετικά με τις ημερομηνίες συναλλαγών, τα χρήματα, την αξία και τα προϊόντα της συναλλαγής.  

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ (ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ)

Όταν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, το πράττουμε μόνο εφόσον είναι απαραίτητο να παρέχουμε στο E-MYKONOS.GR τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε (δηλαδή για να εκτελέσουμε τη συμφωνία μεταξύ μας), να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις ή να εκπληρώσουμε τα λεγόμενα “νόμιμα συμφέροντα” E-MYKONOS.GR ή σύμφωνα με τις άλλες περιπτώσεις που περιγράφονται στην ενότητα “Πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας”.

Για να διευκρινίσουμε, νόμιμα συμφέροντα εννοούμε νόμιμους σκοπούς (προστασία της ασφάλειας των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε, μάρκετινγκ E-MYKONOS.GR,  υπηρεσιών καθώς και διασφάλιση ότι το μάρκετινγκ μας είναι σχετικό για εσάς). Όταν βασιζόμαστε στο νόμιμο συμφέρον, εξετάζουμε και εξισορροπούμε κάθε δυνητικό αντίκτυπο σε εσάς και τα δικαιώματά σας.

Για άλλους σκοπούς, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας και θα έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να επηρεάσετε την εγκυρότητα της επεξεργασίας πριν από την ανάκληση της συναίνεσής σας.

ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

Πού τις αποθηκεύουμε: Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς θα αποθηκευτούν και θα επεξεργαστούν στους ασφαλείς μας διακομιστές στον Ευρωπαϊκό Χώρο. Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή μεταχείριση των πληροφοριών σας και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Πόσο καιρό θα αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας:Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Στις αγγελίες που η καταχώρησή του είναι δωρεάν, όλα τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται μετά από 30 ημέρες. Σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, όπως για καταχώρηση αγγελιών επί πληρωμή, μπορεί να απαιτηθεί από το νόμο μια μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης, όπως για φορολογικούς λόγους, λογιστικούς σκοπούς ή άλλες νομικές απαιτήσεις και υποχρεώσεις.

Όταν δεν θα χρειαζόμαστε πλέον αυτά τα περιορισμένα πλέον προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε υπηρεσίες, θα τα διαγράψουμε. Για σκοπούς μάρκετινγκ, θα αποθηκεύουμε δεδομένα μόνο εφόσον έχουμε έγκυρη συναίνεση.   

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

Τα δεδομένα σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τυχόν συμφωνίες μεταξύ σας και εμάς.
  • Για να σας παρέχουμε πληροφορίες μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων και στοχευμένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων μάρκετινγκ), τα οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα, μπορούμε να σας στείλουμε ενημερωτικά δελτία ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με υπηρεσίες E-MYKONOS.GR (φυσικά, αυτό είναι προαιρετικό και θα σας ζητήσουμε πρώτα την άδεια).
  • Να σας παρέχουμε προϊόντα ή υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς.
  • Επικοινωνία με τους χρήστες των υπηρεσιών μας.
  • Για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στις υπηρεσίες E-MYKONOS.GR.
  • Να διατηρήσετε, να βελτιώσετε ή να τροποποιήσετε τις υπηρεσίες E-MYKONOS.GR.
  • Για να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς που διοργανώνονται από το E-MYKONOS.GR (συμπεριλαμβανομένης της επαφής με τους συμμετέχοντες, αξιολόγηση των αιτήσεων, διανομή βραβείων, καταβολή φόρου επί των βραβείων). Για φορολογικούς, νομικούς και λογιστικούς σκοπούς.
  • Για λόγους λογοδοσίας όπως ορίζονται από τη νομοθεσία της ΕΕ (GDPR).

Αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε εξατομικευμένες προσφορές, συστάσεις προϊόντων από εμάς ή διαφημιστικά νέα καθόλου, μπορείτε να διαφωνήσετε με αυτήν την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή ενημερώνοντας μας στο support@e-mykonos.gr  

TA ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις και για σκοπούς μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το κάνετε επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: support@e-mykonos.gr

Έχετε τα ακόλουθα πρόσθετα δικαιώματα:

  • Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που διατηρούνται για εσάς.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ζητήσετε να σας αποστείλουμε τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από το σύστημά μας.
  • Μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν χρειάζεται.
  • Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσετε την επεξεργασία των δεδομένων σας.
  • Έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε άλλη οντότητα.
  • Έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε αρχή προστασίας δεδομένων.
  • Μπορείτε σε περίπτωση οποιονδήποτε προβλημάτων ή ερωτήσεων σχετικά με το απόρρητο σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: support@e-mykonos.gr
  • Εάν, ωστόσο, θεωρείτε ότι δεν αντιμετωπίσαμε ικανοποιητικά την ανησυχία σας, μπορείτε να την αναφέρετε στην τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας, (ή για την Ελλάδα) στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα. Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600. Fax: +30-210 6475628. Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr