Παράνομη ναύλωση στην Μύκονο

istioploiko
istioploiko

Παράνομη ναύλωση στην Μύκονο. Νέα επιτυχία είχε το Λιμενικό Σώμα, στην καταπολέμηση των παράνομων ναυλώσεων, βάσει των αυστηρών οδηγιών που έχει δώσει για την πάταξη του φαινομένου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αυτή τη φορά, σε έλεγχο που έκαναν τα στελέχη του  Λιμεναρχείου Μυκόνου, διαπιστώθηκε παράνομη ναύλωση του Commercial Yacht   “CARPE DIEM 5”, σημαίας Τουρκίας.  Από το ναυλοσύμφωνο, προέκυπτε ότι ο τόπος επιβίβασης και τελικής αποβίβασης βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια, χωρίς το πλοίο να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής.

Το “CARPE DIEM 5” είχε εκναυλωθεί έναντι ποσού πενήντα χιλιάδων (50.000 €) ευρώ, από εννέα (09) αλλοδαπούς, για το χρονικό διάστημα από 26/06/2017 έως 03/07/2017.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ επίσης κινήθηκε η διαδικασία επιβολής ποινικών κυρώσεων κατά του πλοιάρχου του εν λόγω σκάφους.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.