Παραλία Άγιος Σώστης για απομόνωση και ηρεμία

paralia agios sostis
paralia agios sostis

Ανάμεσα στους ιδανικότερους προορισμούς για ησυχία, ηρεμία και απομόνωση στη Μύκονο είναι η παραλία Άγιος Σώστης που βρίσκεται στη μακρινή βόρεια πλευρά του νησιού και είναι μια από τις πιο ήσυχες και απομονωμένες παραλίες στην Μύκονο. Είναι μία από τις ιδανικές παραλίες στην Μύκονο για όσους αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση και ησυχία μακριά από τις άλλες πολυσύχναστες και πολύβουες παραλίες της νότιας πλευράς του νησιού.

Τα νερά έχουν ένα βαθύ μπλε χρώμα που δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση με το καθαρό τιρκουάζ που υπάρχει κατά μήκος της ακτής. Εκτός από τη μοναδική ταβέρνα στην είσοδο του Αγίου Σώστη (Ταβέρνα της Κικής), η παραλία είναι σχεδόν ερημική. Φέρτε τη δική σας πετσέτα, το αντηλιακό, ή ένα καλό βιβλίο και εφοδιαστείτε με νερό ή πρόχειρο φαγητό.

Είναι από τις παραλίες της Μυκόνου που το φυσικό περιβάλλον είναι σχεδόν ανέγγιχτο. Η παραλία Άγιος Σώστης είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα και δεν υπάρχει συγκοινωνία σε αυτή την περιοχή. Απέχει από την Χώρα 7,5 χιλιόμετρα και η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου στα 16 λεπτά.

Διαβάστε επίσης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ