Ο Πολιτισμός επιστρέφει στη Μύκονο όλο το χρόνο

mykonos politismos
mykonos politismos
Ο Πολιτισμός επιστρέφει στη Μύκονο όλο το χρόνο. Το νησί θα απολαμβάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυκόνου ξεκινάει δυναμικά την πορεία της για την διοργάνωση εκδηλώσεων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους
Για πρώτη χρονιά οι εκδηλώσεις με απόφαση του Δήμαρχου κ. Χρήστου Βερώνη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Αθανάσιου Αγορογιάννη θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους έτσι ώστε ο Μυκονιάτικος λαός και οι Μόνιμοι Κάτοικοι του νησιού να μπορούν να απολαμβάνουν παραστάσεις, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, ταινίες και τους χειμερινούς μήνες.
Στόχος της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού είναι να δώσει ζωή στο νησί μας και τον χειμώνα. Την ιδία στιγμή που το καλοκαιρινό πρόγραμμα θα είναι και την φετινή χρονιά πλούσιο αλλά πάνω από όλα ελκυστικό.
Παρά τις αντιξοότητες, σε μια χρονιά σταθμό, θα επιμείνουμε συνεπείς σε όλα αυτά που υποσχεθήκαμε. Κύριο μέλημα μας να δώσουμε ζωή σε όλους τούς μήνες του έτους και φυσικά να καλλιεργήσουμε το έδαφος για δημιουργικές μετατοπίσεις και γόνιμους καλλιτεχνικούς διαλόγους.
Στόχος μας να δώσουμε το προβάδισμα σε νέους καλλιτέχνες και νέες παραγωγές, αλλά ταυτόχρονα να παρουσιάσουμε και έργα πολυταξιδεμένα και αναγνωρισμένα διεθνώς.
Ένα πρόγραμμα ακόμη πιο συνεκτικό, δυνατό, φρέσκο, ευέλικτο, ευρηματικό και απολύτως φωτεινό.
Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται από το Επίσημο site του Δήμου Μυκόνου στο Αρμόδιο Τμήμα Πολιτισμού, από τα Social Media με τίτλο «Πολιτισμός Μυκόνου» αλλά και από τα ενημερωτικά Sites του νησιού μας.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.