Βoutique στη Μύκονο άνοιξε ο οίκος Oscar de la Renta

oscardelarenta
oscardelarenta

Την πρώτη του boutique στη Μύκονο άνοιξε ο οίκος Oscar de la Renta ακολουθώντας το hype που κυριαρχεί αυτήν τη χρονιά με τους διάσημους σχεδιαστές να ανοίγουν pop up stores ή να κυκλοφορούν συλλογές εμπνευσμένες από το νησί των ανέμων, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους: Off-White, Missoni, Gucci και Chanel.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το δεύτερο στην Ελλάδα και το τρίτο στην Ευρώπη. Βρίσκεται στο Χωριό Nammos, το οποίο άνοιξε τον προηγούμενο Απρίλιο και βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές εστιατόριο Nammos

Το κατάστημα της Μυκόνου δεν μοιάζει με τις άλλες boutique Oscar de la Renta. Αντικατοπτρίζοντας το αρχιτεκτονικό στιλ της Ελλάδας, η boutique διαθέτει πόρτες με καμάρες, ασβεστωμένα τοιχώματα και πέτρινο εξωτερικό που ταιριάζει με την αισθητική του νησιού.

Στη boutique είναι διαθέσιμη μια αποκλειστική capsule συλλογή εμπνευσμένη από τη Μύκονο. Χιτώνες, καφτάνια, παντελόνια palazzo, μαγιό, πετσέτες και γυαλιά ηλίου Oscar de la Renta x Morgenthal Frederics είναι μερικά από τα fashion items που υπάρχουν στον χώρο.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

mykonos villa
Lifestyle

Βίλες στην Μύκονο

Βίλες στην Μύκονο με 174.349 δολάρια την εβδομάδα. Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της ζήτησης του ...
sailing
Lifestyle

Διακοπές με Ιστιοπλοϊκό

Αν το φετινό καλοκαίρι προτιμήσετε με την παρέα σας να κάνετε διακοπές με Ιστιοπλοϊκό στις Κυκλάδες, ιδού ...

Comments are closed.