Κινητές μονάδες ΚΤΕΟ της AUTOVISION στην Μύκονο

kteo mykono
kteo mykono

Κινητές μονάδες ΚΤΕΟ της AUTOVISION στην Μύκονο. Από τη Μύκονο ξεκινούν τη λειτουργία τους οι υπερσύγχρονες κινητές μονάδες ΚΤΕΟ της AUTOVISION

Η AUTOVISION, ξεκίνησε, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, από τη Μύκονο, τη λειτουργία των δύο πλήρως εξοπλισμένων κινητών μονάδων τεχνικού ελέγχου, που δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους επιβατικών οχημάτων έως 3,5 τόνους και δικύκλων να περάσουν ΚΤΕΟ, βάζοντας οριστικό τέλος στην πολυετή τους ταλαιπωρία.

Η πρωτοπόρα εταιρεία με το μεγαλύτερο Δίκτυο Ι. ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, έχοντας την εξουσιοδότηση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, διενεργεί τεχνικό έλεγχο σε Ε.Ι.Χ., Φορτηγά μεικτού βάρους έως 3,5 τόνους και σε μοτοσικλέτες, με έδρα τη συγκοινωνιακή περιοχή του Δήμου Μυκόνου και ημερομηνία 1ηςάδειας κυκλοφορίας μέχρι την 02/10/2013.

Οι κινητές μονάδες AUTOVISION βρίσκονται στο Πρατήριο ΕΛΙΝ επί της επαρχιακής οδού Μυκόνου. Ο τεχνικός έλεγχος πραγματοποιείται από ειδικά εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κινητές μονάδες της Autovision καλέστε στο 10600.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.