Κατασκευή E-Shop

e-Shops Packs

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop, αποτελεί πλέον ένα δυνατό εμπορικό πλεονέκτημα για μία επιχείρηση, ώστε να αναπτύξει και online τις πωλήσεις της και να αυξήσει με αυτό τον τρόπο το πελατολόγιό της. Η επιχείρηση σας αποκτά πλέον αναγνωρισιμότητα σε πελάτες, που πριν την κατασκευή e-shop δεν είχε τη δυνατότητα.

To E-shop έχει το πλεονέκτημα ότι είναι προσβάσιμο όλες τις ώρες και μέρες του χρόνου σε όλο τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η συνεχής προβολή της επιχείρησης και των υπηρεσιών σας, ενώ παράλληλα οι αγορές των προϊόντων σας γίνονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Σε συνεργασία μαζί σας δημιουργούμε και σχεδιάζουμε από την αρχή κάθε e-shop ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Για την μεγαλύτερη διασφάλιση των δεδομένων σας παρέχονται πιστοποιητικά ασφαλείας SSL.

Οι συναλλαγές που γίνονται στο e-shop διεκπεραιώνονται πάντα μέσω τραπεζών και έτσι εξασφαλίζετε ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές μειώνοντας κατακόρυφα το κίνδυνο κλοπής προσωπικών δεδομένων.

Η e-mykonos έχει δημιουργήσει 2 διαφορετικά πακέτα κατασκευής e-shop τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Επιλέξτε ένα από αυτά για να μάθετε λεπτομέρειες:

Simple e-Shop

Standard e-Shop