Εικαστικά – καλλιτεχνικά τμήματα 2019-2020 από την ΚΔΕΠΠΑΜ

painting
painting
Τα εικαστικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια της ΚΔΕΠΠΑΜ ξεκινάνε και φέτος την λειτουργία τους από 1η Νοεμβρίου.
Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 2289027190.
Ζωγραφικής. Το τμήμα περιλαμβάνει ελεύθερο προοπτικό σχέδιο, ζωγραφική και Ιστορία της τέχνης. Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές άνω των 13 ετών. Επιμορφωτής: Μάκης Μωράκης.
Αγιογραφίας. Η Βυζαντινή τέχνη κατασκευής εικόνας με τις παλιές τεχνικές στοκαρίσματος, χρυσώματος και ζωγραφικής με αυγοτέμπερα θα διδαχθεί σε μαθητές άνω των 15 ετών. Επιμορφωτής: Μερκούρης Δημόπουλος.
Ψηφιδωτού. Το τμήμα περιλαμβάνει την κατασκευή ψηφιδωτών συνθέσεων, μαθήματα τεχνολογίας των υλικών, αναδρομή στην ιστορική διαδρομή και στις τεχνικές κατασκευής ψηφιδωτών δημιουργιών, ξενάγηση στα ψηφιδωτά της Δήλου. Επιμορφωτής: Ειρήνη Συριανού.
Φωτογραφίας. Μαθήματα ψηφιακής φωτογραφίας με αντικείμενο την τεχνική λήψης, την επεξεργασία και την αισθητική ανάλυση της φωτογραφίας. Επιμορφωτής: Αλέξανδρος Γρυπάρης.
Θεατρική Ομάδα. Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΥΚΟΝΟΥ οργανώνει θεατρικό εργαστήρι, συνεργασίες κι εκδηλώσεις και φυσικά παραστάσεις για όλες τις ηλικίες, προετοιμάζοντας το κοινό της Μυκόνου να γνωρίζει και να στηρίζει τον Πολιτισμό. Γίνε μέλος της.
Εργαστήριο τέχνης για παιδιά. Σκοπός του τμήματος η γνωριμία των παιδιών με την τέχνη μέσα από την ζωγραφική, την γλυπτική , το κολάζ, τις κατασκευές, την ιστορία της τέχνης κλπ. Συμμετέχουν παιδιά άνω των 7 ετών. Επιμορφωτής: Ιωάννα Χειμωνά.
Δημιουργικό θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά. Δημιουργικό θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και εφήβους 4-16 ετών. Τεχνικές θεάτρου, αυτοσχεδιασμοί, θεατρικά παιχνίδια και ασκήσεις. Εμψυχώτρια: Μυρτώ Μολανδώνη.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.