Πρώτος για τρίτη χρονιά στον Ημιμαραθώνιο ο Καλλίας

Ο Χρήστος Καλλίας το είπε και το έκανε: Κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα 5 χιλιόμετρα των Αντρών στο πλαίσιο των αγώνων του ημιμαραθωνίου της Αθήνας και μάλιστα με νέο ρεκόρ διαδρομής. Ο Χρήστος σημείωσε 15.30 και τερμάτισε σαράντα δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο νικητή επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική του κατάσταση. Ο Γιώργος Μίνο κέρδισε άνετα τα 3 χιλιόμετρα με 9.06 περίπου 30 μέτρα μπροστά από τον δεύτερο νικητή και ζήτησε να αγωνιστεί αμέσως μετά και στα 5 χιλιόμετρα. Στα «περίεργα» της διοργάνωσης πρέπει να αναφερθεί ότι ο εκφωνητής «αγνόησε» τον Γιώργο ως πρώτο νικητή και ανέφερε ως νικητή άλλον αθλητή.

Ο Χρήστος Καλλίας το είπε και το έκανε: Κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα 5 χιλιόμετρα των Αντρών στο πλαίσιο των αγώνων του ημιμαραθωνίου της Αθήνας και μάλιστα με νέο ρεκόρ διαδρομής. Ο Χρήστος σημείωσε 15.30 και τερμάτισε σαράντα δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο νικητή επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική του κατάσταση.

Ελπιδοφόρα ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ματθαίου Ματζιάρ στον ημιμαραθώνιο καθώς τερμάτισε στην 9η θέση με 1.16.41 εξαιρετική επίδοση για κάποιον που αγωνίζεται πρώτη φορά στη συγκεκριμένη απόσταση.

Πηγή: www.aomykonou.gr

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.