Καλή Πρωτομαγιά στην Μύκονο

ekklisia mykonou
ekklisia mykonou

Καλή Πρωτομαγιά στην Μύκονο! Παραμονή πρωτομαγιάς και ο γιαλός σήμερα γεμάτος χρώματα, γεύσεις και τραγούδια από την “ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ“, τον “Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Μυκόνου” και το “Μυκονιάτικo Τρεχαντήρι“.

Πολύς κόσμος στο γιαλό και οι πραμάτειες όλων έγιναν ανάρπαστες. Τα παραδοσιακά σπιτικά γλυκά από την Φιλοζωική Μυκόνου και οι Μάηδες από αμάραντο και μαργαρίτες από τον Λαογραφικό Σύλλογο εξαντλήθηκαν από νωρίς. Τα παιδιά περίμεναν υπομονετικά στην γραμμή για να ζωγραφίσουν στα προσωπάκια τους χρώματα και λουλούδια τα μέλη της Φιλοζωικής Μυκόνου.

Όλος ο γιαλός κάτω από τις νότες τις ρεμπέτικης κομπανίας του Ευριπίδη, οι οποίοι παραχώρησαν τα όργανα τους σε ένα συγκρότημα ισπανικό, (τουρίστες από το σημερινό κρουαζιερόπλοιο), οι οποίοι έπαιξαν για λίγο τα φλαμέγκο τους και ξεσήκωσαν όλο το γιαλό σε χορό.

Τα μέλη της Φιλοζωικής Μυκόνου μας ενημέρωσαν ότι ξεκίνησε η ιστοσελίδα τους, www.mykonosanimals.com και η πρόεδρος του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Όλγα Μάρκαρη μας ενημέρωσε για την μεγάλη εκδήλωση που θα λάβει μέρος στις 13 Μαΐου για την Γιορτή της Μητέρας από όλους του Μυκονιάτικους Συλλόγους στο θεατράκι της Λάκας.

Εμείς το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε είναι ότι ο φωτογραφικός φακός μας δεν μπορεί να “πιάσει” το συναίσθημα του κυριακάτικου πρωινού στο γιαλό μας, τις γεύσεις και τους ήχους.. γι’ αυτό τέτοιες μέρες θα πρέπει όλοι να είμαστε κάπου εκεί.

Καλή πρωτομαγιά σε όλους.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.