Καιρός για αγάπες κι αγκαλιές

zouga2023
zouga

Καιρός για αγάπες κι αγκαλιές. Το Mykonos Art Festival στήνει για 6 νύχτες μία σκηνή στην Πλατεία της Άνω Μεράς και προσκαλεί Μυκονιάτες μουσικούς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
Τρίτη 18.07 – Άνω Μερά

Μαζί του ο Αλκιβιάδης Κωσταντόπουλος και ο Λευτέρης Ελευθερίου. Τη συναυλία ανοίγουν οι Vbros.

Μια συναυλία-παράσταση, σε μια διαδραστική μορφή επικοινωνίας, όπου καλλιτέχνες και κοινό δημιουργούν καταστάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης, με γνώμονα την πίστη στην επικοινωνία, τη χαρά, την αλήθεια και το χιούμορ. Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνεργασία με πενταμελή ορχήστρα παίζει, τραγουδάει, ακούει και συνθέτει καταστάσεις.

Mαζί του ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, τραγουδοποιός, συνθέτης, μουσικός πολλών οργάνων, τραγουδιστής και perfomer μαζί με τον σπουδαίο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου συνθέτουν ένα εκπληκτικό δίδυμο. Μαζί τους επίσης θα είναι η Ευανθία Κρητικού και η νέα ταλαντούχα ηθοποιός Τάνια Ρόκκα.

Οι Vbros είναι ένα μουσικό σχήμα αποτελούμενο από τους Νίκο & Πέτρο Βερώνη, δύο αδέρφια με καταγωγή από τη Μύκονο, όπου με τον σκληρό ηλεκτρικό ήχο, τη δυναμική σκηνική παρουσία στα live και την επαναστατική διάθεση στον στίχο αφήνουν το μοναδικό τους στίγμα στο μουσικό στερέωμα του νησιού και δείχνουν πως η Μύκονος δεν έχει να προσφέρει μονάχα ό,τι επιτάσσει το ρεύμα των καιρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.