Μουσική Παράσταση

Μουσική παράσταση – Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

“Η αφετηρία και η βάση του θεάτρου, όπως κάθε μορφής τέχνης, είναι η ποίηση και η μαγεία. Αν λείψουν αυτά δεν υπάρχει Θέατρο. Και Θέατρο χωρίς αυτά είναι ένα θέατρο που εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο, δεν το καταλαβαίνω”. Κάρολος Κουν

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στις 27 Μαρτίου 2018, μία ετήσια γιορτή της Διεθνούς θεατρικής κοινότητας που γιορτάζεται από το 1961, σας προσκαλούμε στις 21.00 τη Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ (Ματογιάννι) για να παρακολουθήσετε μία παράσταση βασισμένη σε τραγούδια που είτε έχουν γραφτεί ή έχουν παιχτεί σε θεατρικές παραστάσεις.

Η μουσική αυτή αναδρομή θα περιλαμβάνει τραγούδια από το 1928 έως τις μέρες μας. Τραγούδια που γράφτηκαν από ποιητές όπως ο Νίκος Γκάτσος και ο Καββαδίας, αλλά και τραγούδια των Αττίκ, Σιουγιούλ, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Διονύση Σαββόπουλου, Κωστή Μαραβέγια κ.α.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι μουσικοί: Πέτρος Βερώνης, (μπουζούκι, φωνή) Ντάνιελ Κουσαθανάς (κιθάρα, φωνή), Ροδούλα Δαραβέλια (φωνή) και οι ηθοποιοί Θοδωρής Βερώνης και Εύα Νικηφόρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΚΔΕΠΠΑΜ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Καιρός στη Μύκονο