Δήλωση Δημάρχου Μυκόνου για το τριήμερο Εθνικό πένθος

mesistia
mesistia

Όλη η κοινωνία της Μυκόνου συμμετέχει ενεργά στο τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της τραγωδίας στην Αττική – Μεσίστιες οι σημαίες στο νησί – Συλλυπητήρια από τον
Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά. Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων και κάνει έκκληση προς τους επιχειρηματίες του νησιού.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την τροπή που πήραν τα πράγματα. Δε χωρούν πολλά λόγια τούτες τις ώρες, καθώς ο πόνος και οι απώλειες αυξάνονται λεπτό με το λεπτό. Η σκέψη και η προσευχή μας είναι κοντά στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Ενώ τα δημόσια και ειλικρινή συλλυπητήρια είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής προς εκείνους που «έφυγαν» τόσο απρόσμενα και τραγικά.

Βρισκόμαστε στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου για τη Μύκονο και εκατοντάδες χιλιάδες τουριστών επισκέπτονται το νησί με σκοπό να ζήσουν για λίγες μέρες το «μυκονιάτικο όνειρο». Όμως, θα πρέπει να αναλογιστούμε όλοι, αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας τις τελευταίες ώρες και να κάνουμε τη δική μας υπέρβαση! Είμαι πεπεισμένος ότι οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, θα δώσουν το καλό παράδειγμα για ακόμη μια φορά, αναβάλλοντας τις προγραμματισμένες συναυλίες και τα events μετά το πέρας του τριήμερου εθνικού πένθους, έχοντας την αμέριστη κατανόηση τόσο των καλλιτεχνών όσο και των θεατών, Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Η Μύκονος της αλληλεγγύης και της εθνικής συνείδησης, θα σεβαστεί στο ακέραιο τη μνήμη εκείνων που έφυγαν και τον πόνο εκείνων που έμειναν! Η μαζική συμμετοχή των Μυκονιατών στο τριήμερο εθνικό πένθος, όπως επίσης και η συγκινητική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, θα αναδείξουν για ακόμη μια φορά το ήθος, τις αρχές και τις αξίες που μας διακατέχουν.»

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.