Σε ποιους εργαζόμενους είναι υποχρεωτική η εφαρμογή των self test

waitress
waitress

Στα τέλη της εβδομάδας ανακοινώνεται σε ποιους εργαζόμενους είναι υποχρεωτική η εφαρμογή των self test για να μπορεί να υπάρξει καλύτερος έλεγχος και περιορισμός της πανδημίας έως το Πάσχα. Εντός της εβδομάδας αναμένονται οι ανακοινώσεις για τους εργαζόμενους οι οποίοι θα μπουν στην λίστα των υποχρεωτικών self test με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έγινε και με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οι κατηγορίες είναι:
1) Λιανεμπόριο και σούπερ μάρκετ
2) Εστίαση
Υπάληλλοι delivery, μάγειρες, εργαζόμενοι στην παρασκευή έτοιμου φαγητού, προσωπικό καθαριότητας, εργαζόμενοι σε καφέ take away.
3) Δικαστήρια
Δικαστές, δικηγόροι, διοικητικό προσωπικό, δακτυλογράφοι, γραμματειακή υποστήριξη, καθαριότητα.
4) Μεταφορές
Οδηγοί λεωφορείων, αστικών συγκοινωνιών, Μετρό, Ηλεκτρικός, ΗΣΑΠ, Τρόλεϋ , ΚΤΕΛ, πλοία, αεροπλάνα.
Εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες και Τράπεζες θα προστεθούν άμεσα στη λίστα των self test.

SELF TEST
Έως το τέλος της εβδομάδας θα έχει παραδοθεί μεγάλος αριθμός των τεστ, και την επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή από τα φαρμακεία σε όλη την χώρα των παρτίδων συνολικού αριθμού 10 εκατομμυρίων τεμαχίων. Ηδη βρίσκεται στο ελεγκτικό συνέδριο ο δεύτερος διαγωνισμός και αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχουν επιλεγεί και οι εταιρίες που θα εγκριθούν από την λίστα πρώτης επιλογής.

Στον διαγωνισμό αυτό έλαβαν μέρος 70 εταιρίες έναντι των 31 που είχαν δηλώσει συμμετοχή στον πρώτο διαγωνισμό.
Μετά και την δεύτερη προκήρυξη υπολογίζεται ότι στις επόμενες 10 μέρες τα φαρμακεία θα έχουν εφοδιαστεί με 20 εκατομμύρια τεστ και η διαδικασία θα συνεχιστεί ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα, εκτός από τους εργαζόμενους σε τομείς αυξημένου κινδύνου να πραγματοποιούν και όλοι οι πολίτες από ένα δωρεάν τεστ την εβδομάδα.

Με τον τρόπο αυτό, κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι θα έχουν στα χέρια τους, κοντά στην Μεγάλη εβδομάδα ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο θα μπορεί υπό προϋποθέσεις να ξεκλειδώσει, με τον ίδιο τρόπο και την μετακίνηση εκτός νομού.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.