Μικρές Ιστορίες Για Αγρίους

istories gia agrious
istories gia agrious

Τελευταία καλοκαιρινή δράση του Artmill Festival “Μικρές Ιστορίες Για Αγρίους” για παιδιά κι εφήβους το διήμερο 6 & 7 Αυγούστου και οι θέσεις είναι ήδη περιορισμένες! Το εργαστήρι που θα πραγματοποιηθεί από την Μαρία Σαββίδου (ηθοποιός, σκηνοθέτης και δασκάλα υποκριτικής – δραματική σχολή ωδείου Αθηνών και Εθνικό Θέατρο) θα βασιστεί στις ιστορίες του πιο ανατρεπτικού σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα για παιδιά Bernard Friot, που αποτέλεσαν υλικό της παράστασης που ανέβηκε πρόσφατα για παιδιά και εφήβους στο Εθνικό Θέατρο.

Οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν με τις ιστορίες, θα τις «πειράξουν», θα φτιάξουν δικές τους, θα τις αφηγηθούν και θα τις δραματοποιήσουν και οι μεγαλύτεροι, ανάμεσα σε άλλα, θα έχουν την ευκαιρία να έχουν μια πραγματική πρώτη γνωριμία με τον κόσμο και τη γλώσσα του θεάτρου. Πώς φτιάχνεται μια παράσταση; Πόσοι και ποιοι δουλεύουν για αυτή; Τι συμβαίνει πίσω και γύρω από τη σκηνή; Τι κάνει ο σκηνοθέτης; Ο σκηνογράφος;

Συγκεντρώστε τις πιο αστείες, απλές, περίεργες ερωτήσεις σας κι ελάτε να εξερευνήσουμε το ίδιο το θέατρο του νησιού μας! Να σταθούμε στη «μπούκα», να ρεμβάσουμε τα «σταγκόνια», και να κρυφτούμε στα «παρασκήνια»!

6 & 7 Αυγούστου στο Γρυπάρειο

 9-12 χρ. από 17:00-21:00.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο artmillfestival@gmail.com!

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.