Επισκευή του λιμανιού της Δήλου

dilos limani
dilos limani

Επισκευή του λιμανιού της Δήλου. Άμεση και καταλυτική ήταν η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου και της προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου, Ελένης Καλπουρτζή, η οποία διεκδίκησε και πήρε από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 123.800 ευρώ, προκειμένου να επισκευαστεί άμεσα ο λιμένας της Δήλου. Το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε βασική προτεραιότητα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, ώστε η εικόνα που παρουσιάζει το Λιμάνι της Δήλου να συνάδει με την Ιστορία του νησιού, το οποίο υποδέχεται εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες κάθε χρόνο.

Όπως επισημαίνει ο δήμος Μυκόνου, είναι σημαντικό ότι η Δημοτική Αρχή Μυκόνου με αυτή την επιτυχή διαπραγμάτευση, εξοικονόμησε 123.800 ευρώ για τους δημότες Μυκόνου, καθώς το κόστος του έργου αρχικά είχε προϋπολογιστεί ώστε να καλυφτεί εξολοκλήρου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου, ύστερα από τις έκτακτες ζημιές που υπέστη το Λιμάνι της Δήλου το καλοκαίρι που μας πέρασε.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.