Επιχορήγηση του δήμου Μυκόνου στα αθλητικά σωματεία

aomykonou
aomykonou

60.000 ευρώ επιχορήγηση του δήμου Μυκόνου στα αθλητικά σωματεία. Πιστή στην υπόσχεσή της για στήριξη του Αθλητισμού, η Δημοτική Αρχή Μυκόνου προχώρησε στην επιχορήγηση αθλητικών σωματείων του νησιού, ύστερα από ομόφωνη απόφαση κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Το ποσό που διατίθεται στα αθλητικά σωματεία Μυκόνου ανέρχεται συνολικά στις 60.000 ευρώ, κονδύλι που όχι απλά διασφαλίζει τη βιωσιμότητά τους εν μέσω κρίσης, όπως επισημαίνεται από το δήμο, αλλά δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων τους.

Ποιος είναι ο στόχος

“Στόχος της Δημοτική Αρχής είναι η συστηματικά αυξανόμενη ενασχόληση της νέας γενιάς με τον Αθλητισμό και τα ιδανικά που τον συνοδεύουν. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο δήμος Μυκόνου έχει αναλάβει μια σειρά από σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις (Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, Mykonos Run κλπ) με παράλληλη ουσιαστική αναβάθμιση των γηπέδων, ενώ καταγράφει ολοένα και περισσότερες αθλητικές διακρίσεις, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η υγιής ενασχόληση με τον Αθλητισμό παραμένει βασική προτεραιότητα για την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Με τις επιχορηγήσεις στα αθλητικά σωματεία του νησιού, όπως ο ΑΟ Μυκόνου και ο ΑΣ Άνω Μεράς, η Δημοτική Αρχή συμβάλλει καθοριστικά  στην εύρυθμη λειτουργία τους, στην επιβράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν με πανελλήνιες πρωτιές όπως στον Μαραθώνιο της Αθήνας (και όχι μόνο) κάνοντας υπερήφανους όλους τους Μυκονιάτες, αλλά κυρίως στην εμπέδωση του κοινωνικού μηνύματος που στέλνει εμπράκτως ο Δήμος Μυκόνου «Λέμε ΝΑΙ στον Αθλητισμό»!”

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.