Δωρεά ένα ολοκαίνουργιο σχολείο στη Μύκονο

sholeio maketa dahtilidi
sholeio maketa dahtilidi

Δωρεά ένα ολοκαίνουργιο σχολείο στη Μύκονο. Σε μια μεγάλη δωρεά προς την κοινωνία της Μυκόνου και ειδικά προς τις νεότερες γενιές προχωρά η οικογένεια του Γεωργίου Δακτυλίδη, γνωστού επιφανή Μυκονιάτη.

Πρόκειται για την ανέγερση ενός ολοκαίνουργιου και σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίων στην περιοχή της Άνω Μεράς, έργο το οποίο θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου  με πόρους της οικογένειας  Δακτυλίδη, η οποία δείχνει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο τη γενναιοδωρία και την αγάπη της προς την τοπική κοινωνία της Μυκόνου.

Οι μεγάλοι δωρητές

Συγκεκριμένα, τα μέλη τις οικογένειας που περιλαμβάνονται στον κατάλογο τον μεγάλων δωρητών και ευεργετών του νησιού είναι οι: κ.κ. Παναγιώτης Δαχτυλίδης, Γεώργιος Δακτυλίδης, Ελευθερία συζ. Γ. Δακτυλίδη, Μάρκος Δακτυλίδης, Ευάγγελος Δακτυλίδης και Μάριος Δακτυλίδη.

Η νέα σχολική μονάδα πρόκειται να ανεγερθεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Μυκόνου. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η οικογένεια Δακτυλίδη θα αναλάβει με αποκλειστική της ευθύνη τη μελέτη και την επιστασία του έργου για το οποίο συντάχθηκε συμφωνητικό με το Δήμο ότι θα πρέπει να περαιωθεί και να παραδοθεί τρία χρόνια από την ημέρα που θα εγκριθεί η οικοδομική άδεια από την Πολεοδομία.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.