Ανοίγει τον Μάρτιο η τουριστική σεζόν

mykonos by night
mykonos by night

Ανοίγει τον Μάρτιο η τουριστική σεζόν με τις απευθείας πτήσεις από ΗΠΑ προς Αθήνα. Μέσα στο πρώτο 15θήμερο του Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι απευθείας πτήσεις αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών προς τη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το υπουργείο Τουρισμού.

Κατά τις πληροφορίες, στις 10 Μαρτίου προγραμματίζεται η έναρξη των πτήσεων της Delta Airlines που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη και μέσα στον ίδιο μήνα αναμένεται να αρχίσουν οι πτήσεις των American Airlines και United. Την άνοιξη εξάλλου αναμένεται η επαναφορά των πτήσεων της Air Transat που θα συνδέουν τη χώρα μας με τον Καναδά.

Σημειώνεται ότι η Emirates συνδέει σταθερά την Ελλάδα με τις ΗΠΑ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τον Μάρτιο, εξάλλου, προγραμματίζεται η έναρξη της καμπάνιας για τη νέα χρονιά υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για την προβολή του «ελληνικού καλοκαιριού». Αυτή την περίοδο, προβάλλεται η καμπάνια του ΕΟΤ, που προωθεί την Ελλάδα ως προορισμό city break και ως προορισμό χειμερινού τουρισμού.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.