Ανακοίνωση του συνδυασμού “Μαζί για την Μύκονο”

mazi gia ti mykono
mazi gia ti mykono
Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός “Μαζί για τη Μύκονο” μέσω της οποίας ευχαρίστησε για την ” ψήφο τους και μας έδωσαν εντολή για ισχυρή αντιπολίτευση” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αλλά και αναφέρει την 2η Κυριακή όπου σημειώνει, “Το κριτήριο για την εκλογή του δημάρχου την επόμενη Κυριακή, ας είναι υπέρ του τόπου, επιλέγοντας τελικά εκείνον που θα μπορέσει να εργαστεί ανοιχτά και δημοκρατικά”.
Η ανακοίνωση.
“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και μας έδωσαν εντολή για ισχυρή αντιπολίτευση.
Σε ένα ιδιαίτερα πολωμένο πολιτικό περιβάλλον, πραγματοποιήσαμε έναν αξιοπρεπή, καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα!
Το ποσοστό του 13%, οδηγεί σε 4 εκλεγμένους σύμβουλους της παράταξης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ και μας δίνει την δυνατότητα να δυναμώσουμε τον έλεγχο και την πίεση ώστε να υπερασπιστούμε τους πολλούς και όχι τους λίγους. Γνωρίζετε ότι η δική μας ψήφος στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα αλλάξει κατεύθυνση.
Με ειλικρίνεια και σθένος δεσμευόμαστε απροσκύνητα ότι θα αγωνιστούμε για τις αξίες και τις αρχές μας με απόλυτο γνώμονα την Μύκονο.
Το κριτήριο για την εκλογή του δημάρχου την επόμενη Κυριακή, ας είναι υπέρ του τόπου, επιλέγοντας τελικά εκείνον που θα μπορέσει να εργαστεί ανοιχτά και δημοκρατικά, να συνθέσει και να συνεργαστεί χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση!
Ως εκ τούτου θεωρούμε αυτονόητη την ψήφο κατά συνείδηση στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 2 Ιουνίου.
Ας είναι απόλυτο το δικαίωμα της ελευθερίας της ψήφου. Αυτό υπερασπιζόμαστε, αυτό πιστεύουμε κι ας είναι αυτό που τελικά θα ορίσει το μέλλον του νησιού μας.”

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.