Γιατί να αγοράσετε μια Βίλα στην Μύκονο

Paranga
Paranga

Η αγορά ακινήτων στο εξωτερικό είναι μια μεγάλη επιλογή για τους δυνητικούς επενδυτές. Ένα σπίτι στο εξωτερικό έχει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια βάση διακοπών για τη προσωπική σας ζωή, αλλά και το κέρδος από την ενοικίαση του. Η Ελλάδα έχει γίνει από καιρό ένας δημοφιλής προορισμός για τους παραθεριστές.Οι βίλες στα ελληνικά νησιά είναι μια καλή επένδυση τόσο από την άποψη της δικής σας απόλαυσης κάνοντας σε αυτές τις διακοπές σας, αλλά και η εισροή χρημάτων από την ενοικίασή τους. Αλλά με τόσα πολλά νησιά για να επιλέξετε, γιατί να αγοράσετε κατοικία στην Μύκονο; Παρακάτω είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε τη Μύκονο ως το σπίτι σας.

Η εκτίμηση είναι πως οι ελληνικές τιμές των ακινήτων έχουν πέσει έως και 50% από το 2008, και ενώ τα ελληνικά νησιά τα “πηγαίνουν” καλύτερα από ό, τι οι άλλες περιοχές στην ηπειρωτική χώρα, οι τιμές εξακολουθούν να είναι κάτω από το 30%. Αυτό λειτουργεί θετικά για τους επενδυτές, οι οποίοι μπορούν να κλείσουν μια συμφωνία και ενδεχομένως, να δουν και πολύ καλές αποδόσεις στα επόμενα χρόνια, σε περίπτωση ανάκαμψης. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά αρχίζει να σταθεροποιείται, με την Μύκονο να είναι ένα από τα νησιά, όπου οι τιμές μπορεί ακόμη και να ανακάμπτουν ελαφρώς. Για έναν προσεκτικό επενδυτή, αυτό δείχνει ότι η αγορά μιας βίλας σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά όπως η Μύκονος θα μπορούσε να σταθεί σα μια καλή επένδυση για μελλοντικό κέρδος. Ενώ οι τιμές των ακινήτων στη Μύκονο μπορεί να είναι υψηλότερες από ότι στα λιγότερο δημοφιλή νησιά, με κάποιες βίλες στην αγορά για κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να βρείτε μεγάλες βίλες στη Μύκονο και με 600.000€. Και έχετε την ασφάλεια της γνώσης πως αγοράζετε κατοικία σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στα ελληνικά νησιά.

Παρά την ελληνική οικονομική κρίση, η Μύκονος παραμένει ένας μοντέρνος προορισμός διακοπών. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους πλούσιους ταξιδιώτες, όπως φαίνεται από το Index Luxury Travel Switchfly του 2015, που αναφέρεται η Μύκονος μέσα στους 15 κορυφαίους προορισμούς για τους παραθεριστές που ταξιδεύουν πρώτη θέση και διαμένουν σε πολυτελή καταλύματα. Αυτό είναι καλά νέα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Μύκονο. Ωστόσο, αν ο προϋπολογισμός σας δεν επαρκεί για επένδυση σε μια πολυτελή κατοικία, πρέπει να γνωρίζετε ότι η Μύκονος είναι πολύ δημοφιλής και στους νέους τουρίστες με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα, το οποίο δημιουργεί την ευκαιρία για πολύ ευνοϊκή τιμή ενοικίασης και της “απλής” κατοικίας σας. Η ζήτηση στην Μύκονο για καταλύματα είναι τέτοια ώστε μια βίλα τριών υπνοδωματίων μπορεί να φτάσει την τιμή ενοικίασης άνω των 1000€ για μια νύχτα!

Φυσικά, η πραγματική χαρά για την αγορά μιας βίλας στα ελληνικά νησιά είναι ότι σας δίνει ένα σπίτι διακοπών που μπορείτε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε στιγμή – και όταν είστε εκεί είναι πιθανόν να δεχθείτε και πολλές επισκέψεις περνώντας υπέροχα με την οικογένεια σας και τους φίλους σας. Οι Βίλες στη Μύκονο παρέχουν μια εξαιρετική βάση για να δείτε όλο το νησί που έχει πολλά να σας προσφέρει. Υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες στην Μύκονο, από τις πιο δημοφιλείς στη Νότια πλευρά του νησιού, μέχρι τις πιο ήρεμες και πιο ήσυχες σε άλλες πλευρές του (η βόρεια ακτή είναι ιδιαίτερα καλή για θαλάσσια σπορ, όπως windsurfing). Η Μύκονος έχει και εξαιρετικά μουσεία και πάνω από 400 εκκλησίες για να επισκεφθείτε με την Παναγία Παραπορτιανή να είναι ένα must-see. Μπορείτε να πιείτε κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα στο εντυπωσιακό θέρετρο της Μικρής Βενετίας ή να ανακαλύψετε τις μικρότερες ταβέρνες που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το νησί για να απολαύσετε την αυθεντική ελληνική κουζίνα. Η παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO της Δήλου είναι επίσης μια απαραίητη βόλτα που πρέπει να κάνετε με βάρκα, όχι μακριά από την Μύκονο. Με τόσα πολλά να δείτε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε, ένα είναι σίγουρο: ποτέ δεν θα βαρεθείτε τις διακοπές σας στην Μύκονο.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

CAPRI VS MYKONOS
Επενδύσεις

Κάπρι VS Μύκονος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιταλικού περιοδικού «L’Εspresso», σημαντική διαφορά ανάμεσα στo Kάπρι και στην Μύκονο είναι ...

Comments are closed.