Αγγελίες

1

Πωλήτρια/Υποδοχή/σέρβις

Είμαι 19 χρονών, κοινωνικός και πρόσχαρος χαρακτήρας, με διάθεση για μάθηση και εργασία. Έχω εμπειρία στον χώρο της πώλησης και του σέρβις. Γνωρίζω άπταιστα αγγλικά, ενώ έχω και τις βασικές γνώσεις άλλων γλωσσών. Απαραίτητη η παροχή διαμονής από τον εργοδότη.
16/04/2019
Συνολικές προβολές: 5

Αναζήτηση εργασίας-Πωλήτρια

Καλησπέρα, είμαι φοιτήτρια 21 ετών από Αθήνα, και αναζητώ εργασία στο νησί με διαμονή από 16 Ιούνη έως 1 Σεπτέμβρη ή αν χρειαστεί και έως τέλη, στον τομέα της πώλησης ή του σέρβις. Έχω προϋπηρεσία δυο ετών, πολύ καλή επικοινωνία με τον κόσμο και όρεξη για δουλειά! Γνωρίζω αρκετά καλά Αγγλικά(B2) και Γερμανικά (B2)!
13/04/2019
Συνολικές προβολές: 18
Πωλήτρια

Πωλήτρια

Είμαι 19 χρονών, μέχρι τις 28 Ιουνίου θα έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και την πρακτική μου και θα είμαι διαθέσιμη να εργαστώ. Μιλάω εξαιρετικά αγγλικά (Proficiency Cambridge) και έχω προϋπηρεσία ως πωλήτρια σε μαγαζί με τουριστικά είδη στην Άνδρο. ΕΧΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ.
09/04/2019
Συνολικές προβολές: 74

Εύρεση εργασίας στη Μύκονο

Αναζητώ εργασία στο νησί της Μυκόνου από 20 Ιουνίου έως τέλη σεζόν με διαμονη σε θέση πωλήτριας η ναυαγοσώστριας . Έχω πολύ όρεξη για δουλειά και προθυμία να περάσω οποιαδήποτε εκπαίδευση . Ευχαριστώ πολύ
05/04/2019
Συνολικές προβολές: 23

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΕΖΟΝ Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Καλησπέρα σας. Είμαι μόνιμη κάτοικος του νησιού με προϋπηρεσία στον τομέα των τουριστικών ειδών. Είμαι 28 ετών. Έχω όρεξη για δουλειά και είμαι συνεργάσιμη. Ευχαριστώ πολύ.
30/03/2019
Συνολικές προβολές: 38

Αναζήτηση εργασίας ως σερβιτόρα ή πωλήτρια

Ονομάζομαι Δώρα, είμαι 18 χρονών και αναζητώ εργασία στο νησί της Μυκόνου. Ευχάριστο άτομο, με όρεξη για εργασία και άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες. Γνώση άπταιστων αγγλικών, καθώς και μερικές βασικές γνώσεις της ρωσικής γλώσσας, της ισπανικής και της ιταλικής. Απαραίτητη η διαμονή και η διατροφή από τον εργοδότη.
26/03/2019
Συνολικές προβολές: 47

ΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ(ΠΩΛΗΤΗΣ,ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ,ΒΟΗΘΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ)

Είμαι 20 ετών. Μιλώ πολύ καλά τα αγγλικά και τα ρώσικα και είμαι επικοινωνιακός. Αναζητώ εργασία είτε ως πωλητής σε κατάστημα τουριστικών ειδών-ρούχων είτε ως αποθηκάριος και βοηθός σε ξενοδοχείο και τα συναφή. Προϋπηρεσία : Την σεζόν 2018 εργάστηκα ως βοηθός σερβιτόρος/αποθηκάριος σε εστιατόριο στην Μύκονο. Δεν διαθέτω διαμονή οπότε η παροχή της από τον εργοδότη είναι απαραίτητη.
21/03/2019
Συνολικές προβολές: 15

sales advisor

Αναζητώ εποχιακή εργασία κατά προτίμηση σαν πωλήτρια,λόγω της 3ετους προυπηρεσίας σε γνωστ΄ή πολυεθνική εταιρια ενδυμάτων.Μόνο εάν παρέχεται διαμονή.Εμφανίσημη απο Θεσσαλονίκη.Διαθέσιμη απο τέλη Μαΐου μεχρι όσο.
20/03/2019
Συνολικές προβολές: 29
1
error: Content is protected !!