Αγγελίες

« 1 2 3 4 5 6 7 8 » »»

Αναλαμβάνω υπεύθυνη φύλαξη καθώς και απασχόληση μικρού παιδιού η βρέφους .

Αναλαμβάνω υπεύθυνη φύλαξη καθώς κι δημιουργική απασχόληση μικρού παιδιού και βρέφους για την θερινή σεζόν . Είμαι 23 ετών ,ελληνίδα ,μη καπνίστρια και μητέρα 2 ετών παιδιού .
20/02/2020
Συνολικές προβολές: 18

BUTLER - HOUSEKEEPER HOTEL OR VILLAS

ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ,Η ΕΤΑΙΡΊΑ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΦΙΞΗ ΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΥΡΩΡΕΙΟΥ, AYTOKINHTO,ΨΩΝΙΑ , HOUSEKEEPING ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ Η ΧΩΡΙΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ Η ΟΧΙ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6973208032.
20/02/2020
Συνολικές προβολές: 2

Αναζητώ συνεργασία ως Dj

Αναζητώ συνεργασία για την σεζόν ως Dj. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοπιούμε και παίζω μουσική σε άλλο νησί των Κυκλάδων καθώς Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ενδιαφέρομαι για Beach Bar,Bar,Club,Cafes,Hotels. Μια σύντομη αναφορά στα ήδη Nu-Funk,Funk,Nu-Disco,ItaloDisco,Disco,Balearic,Lounge,House,Techno,Breaks,Old-School Hip Hop,DnB,Uk Garage,Cumbia,Dub,Reggae,Ragga. Η διαμονή θα διευκόλυνε. Περισσότερες πληρόφοριες από email. abl_coursesinf@mail.com
19/02/2020
Συνολικές προβολές: 8

Ζήτηση εργασίας

Ζητώ εργασία ημιαπασχόληση ,άμεση. Κάτοικος νησιού ,κυρία 33 ετών. Κατά προτίμηση σε μίνι μάρκετ κτλ και φύλαξη παιδιού
19/02/2020
Συνολικές προβολές: 9

Αναζήτηση εργασίας

Αναζητώ εργασία στη Μύκονο για την καλοκαιρινή σεζόν 2020 έχω προϋπηρεσία 2 χρονιά στο νησί σε γραφεία ενοικιάσεων αυτοκίνητων σε vip transfers καθώς και σαν assistant manager σε μεγάλο ταξιδιώτικο γραφείο που διαχειρίζεται viles πρόσφατα απόκτησα δίπλωμα skiper άλλα δεν έχω προϋπηρεσία σε αυτό τον τομέα. Απαραίτητο να παρέχεται διαμονή.
19/02/2020
Συνολικές προβολές: 15

Ζευγάρι αναζητά εργασία για ολόκληρη την σεζόν

Είμαστε ζευγάρι και αναζητούμε εργασία για ολόκληρη την σεζόν στο νησί.Ενδιαφερόμαστε για οτιδήποτε μπορούμε να ανταποκριθούμε και θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε μαζί.Εχω εμπειρία στο security και μπορώ να εργαστώ σαν οδηγός.Πολυ καλή γνώση αγγλικών και ιδιαίτερα επικοινωνιακός.Η σύζυγός μου εμπειρία σε πωλήσεις, γνώσεις παραδοσιακής κουζίνας.
19/02/2020
Συνολικές προβολές: 13

Αναζήτηση εργασίας

Ενδιαφέρομαι να εργαστώ σε τουριστικό κατάστημα μέσα στη Χώρα. Είμαι μόνιμη κάτοικος του νησιού,έχω προϋπηρεσία 8 χρόνια στον τομέα των πωλήσεων καθώς επίσης και έναν χρόνο ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο. Είμαι 29 ετών, γνωρίζω Αγγλικά και δεν διαθέτω μεταφορικό μέσο.
18/02/2020
Συνολικές προβολές: 26
ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΒΟΗΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΟ ΦΟΡΤΩΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΒΟΗΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΟ ΦΟΡΤΩΤΗ

ΑΝΑΖΗΤΩ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ-ΒΟΗΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΟ ΦΟΡΤΩΤΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ(ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ-ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ). ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ:Γ'-Δ'-Ε' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Π.Ε.Ι-ΚΑΡΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΗΘΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ Μ.Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ 1ης' ΕΩΣ 8ης'. ΑΠΑΡΑΙΤΗ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΚΙΑΣ. ΗΛΙΚΙΑ 42 ΕΤΩΝ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ,ΣΟΒΑΡΟΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 8 ΕΥΡΩ ΥΠΕΡΩΡΙΑ. ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙ/ΝΙΑΣ:6946230677
18/02/2020
Συνολικές προβολές: 8

Αναζητώ εργασία με διαμονή!!!

Αναζητώ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εργασία στην Μύκονο , έχω προϋπηρεσία αρκετά χρόνια ΒΟΗΘΟΣ ΣΕΦ , επίσης έχω προϋπηρεσία από καφέ (barista) που έχω δουλέψει σε νησιά. Είμαι έμπειρος πολλών χρόνων με όρεξη για δουλειά. ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ!!!! ΜΙΛΤΟΣ ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ
18/02/2020
Συνολικές προβολές: 16
Αναζητώ εργασία ως Barista, βοηθός σερβιτόρου και groom

Αναζητώ εργασία ως Barista, βοηθός σερβιτόρου και groom

Αναζητ΄ω εργασία για την καλοκαιρινή σεζόν στο νησί στην θέση του Barista για την παραγωγή καφέ και χυμών με εμπειρία 1 έτους σε καλό μαγαζί της Αθήνας. Ως βοηθός σέρβις με εμπειρία μία καλοκαιρινή σεζόν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018, καθώς και ως groom με εμπειρία στα Myconian Collectio's το καλοκαίρι του 2017. Επιθυμώ διαμονή, διατροφή και tips.
17/02/2020
Συνολικές προβολές: 59
« 1 2 3 4 5 6 7 8 » »»
error: Content is protected !!