Αεροπορικά για Μύκονο

aeroplano

Αεροπορικά για Μύκονο. Υπάρχουν δύο ελληνικές αεροπορικές εταιρίες οι οποίες και εκτελούν καθημερινά αεροπορικά δρομολόγια προς το νησί της Μυκόνου. Κατά τους θερινούς μήνες τα δρομολόγια είναι πολύ τακτικά και το αεροδρόμιο της Μυκόνου δέχεται και μεγάλη πληθώρα πτήσεων εξωτερικού.

Η μετάβαση στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” γίνεται με τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ και το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Το αεροδρόμιο της Μυκόνου απέχει 4χλμ από την Χώρα της Μυκόνου και η διαδρομή με αυτοκίνητο διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Υπάρχει αφετηρία ταξί έξω από το αεροδρόμιο και το κόστος ενός ταξί για να σας πάει μέχρι την Χώρα είναι περίπου 15€. Υπάρχει επίσης και στάση Λεωφορείου ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο με δρομολόγια προς την Χώρα και άλλους προορισμούς στην Μύκονο.  Εισιτήρια θα βρείτε μέσα στο λεωφορείο από τον οδηγό. Δρομολόγια με Λεωφορεία υπάρχουν μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο και περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες δρομολογίων θα βρείτε στο  http://www.mykonosbus.com/

Επίσης εντός του αεροδρομίου μπορείτε να βρείτε γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, και ενημερωτικό περίπτερο του Σωματείου Ξενοδόχων Μυκόνου.