Πρωταθλήτής ο Δήμος Μυκόνου

Η ομάδα του Δήμου Μυκόνου νίκησε στον μεγάλο τελικό του χειμωνιάτικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 8Χ8 αφού επικράτησε με 5-4 επί της ΜΠΑΡΤΣΑ.

Σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 30 Απριλίου 2009, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός μεταξύ των δύο φιναλίστ που επικράτησαν μεταξύ των 10 ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως πέρυσι, το τρόπαιο είχε κατακτήσει η ομάδα των CANCER KILLERS, που επικράτησε στον τελικό του ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ με σκορ 11-6.

Το ημίχρονο έληξε 2-2 και στην επανάληψη ο αγώνας εξελίχτηκε σε αληθινό ντέρμπυ καθώς η ομάδα του Δήμου Μυκόνου βρέθηκε να χάνει 4-2 από την ΜΠΑΡΤΣΑ. Σύντομα ο Δήμος όμως ανάκαμψε και με συνεχείς φάσεις και σουτ πίεζε την αντίπαλη ομάδα. Η ισοπαλία δεν άργησε να έρθει και 3 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Δήμος προηγήθηκε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 5-4 υπερ του.

Σε όλους όσους συμμετείχαν επιδόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και οι νικητές σήκωσαν το βαρύτιμο κύπελο το οποίο και θα παραμείνει στα γραφεία του Δήμου.

Δήμος Μυκόνου – ΜΠΑΡΤΣΑ
Τα τέρματα πέτυχαν οι : Κ.Κατσούδας (1-0), Κουκάς Γ. (1-1 & 1-2), Τζίοβας Ν. (2-2) / α΄ημιχ.
Γ.Κουκάς (2-3), Γρύμπλας Γ. (2-4), Παχατουρίδης Θ. (3-4), Τιφτικίδης Π. (4-4), Τσικόπουλος Π. (5-4)

Στην ομάδα του Δήμου συμμετείχαν οι : Ζωγράφος Γιάννης, Τιφτικίδης Παύλος, Τσαρκέζης Χρήστος, Τζάτζος Θύμιος, Νίκος Τζιόβας, Πέτρος Συκινιώτης, Θεόφιλος Παχατουρίδης, Κώστας Κατσούδας, Τσελεκίδης Πολύτιμος Παναγιώτης Τσικόπουλος, Χριστόφορος Αθανασούλης, Τσαχουρίδης Αντώνης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντζιαβίδας Πέτρος.

Νικητές και ηττημένοι έμειναν κατενθουσιασμένοι και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο πρωτάθλημα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος.

 

You may also like

Comments are closed.