2η Κυριακή Δημοτικών Εκλογών για το Δήμο Μυκόνου

Τον τελευταίο λόγο έχουν σήμερα οι πολίτες, οι οποίοι καθορίζουν με την ψήφο τους το αποτέλεσμα των εκλογών. Οι δύο συνδυασμοί του Δημάρχου Μυκόνου κ.Αθανάσιου Κουσαθανά – Μέγα, και του υποψήφιου Δημάρχου κ.Ανδρέα Φιορεντίνου αναμετρούν τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια τους να κερδίσουν την Δημαρχεία.
Η μεγάλη αποχή πιθανόν να είναι η μεγάλη νικήτρια την Κυριακή αυτή καθώς ο παλμός στην πλατεία της Λάκας και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο είναι αισθητά πιο χαλαρός σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή, 1ου γύρου του δημοτικών εκλογών.

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου η παράταξη του κ. Αθανάσιου Κουσαθανά – Μέγα έλαβε το 41,69% (2.072 ψήφοι – 5 έδρες), η παράταξη του κ.Ανδρέα Φιορεντίνου έλαβε το το 32,88% (1.634 ψήφοι – 4 έδρες), η παράταξη του κ.Αντώνη Κουσαθανά – ʼνοιξη έλαβε το το 13,18% (655 ψήφοι – 1 έδρα) και τέλος η παράταξη της κ.Δέσποινας Νάζου έλαβε το 12,25% (609 ψήφοι – 1 έδρα).

Οποίο και να είναι το αποτέλεσμα το σίγουρο είναι ότι από την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» και ο νικητής οφείλει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας όλων μας.

Καλή επιτυχία σε όλους.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.