Το τένις είχε την τιμητική του

gipedo tenis
gipedo tenis

Μύκονος 30 Μαΐου 2011 και το τένις είχε την τιμητική του. Πιένες γνώρισε το γήπεδο τένις των εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, που ήταν  ο διοργανωτής και εκ των χορηγών της εκδήλωσης, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου. Οι εκπαιδευτές Φήμη Κοντιζά και Vaida Martinkute καθοδήγησαν τους παίκτες και τις παίκτριες στο τουρνουά ( από 5 – 12 ετών ) απ’ όπου αναδείχθηκαν νικητές και νικήτριες που βραβεύθηκαν με μετάλλια. Αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής δόθηκαν σε όλους τους αθλητές.

Ο αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν ( 75 ) καθώς και το ενδιαφέρον των γονέων που προσήλθαν, ως θεατές, δείχνει ότι το άθλημα έχει μέλλον. Σ΄αυτό βέβαια έχουν συμβάλει και τα εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία αφού το άθλημα είναι μέρος του κανονικού προγράμματος του σχολείου και όλοι οι μαθητές κάνουν τένις δύο φορές την εβδομάδα. Χορηγοί της εκδήλωσης : e-mykonos.gr, La rosticceria , mykonos fm 98.1, Οικοδομική Μυκόνου. Η συμμετοχή είναι ενθαρρυντική για την επανάληψη ανάλογων εκδηλώσεων.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.